(P) RokastoreAuto iti ofera cele mai sigure componente de motorizare pentru o gama variata de autovehicule

Advertorial
Miercuri, 22 Iunie 2016, ora 11:28
7762 citiri
(P) RokastoreAuto iti ofera cele mai sigure componente de motorizare pentru o gama variata de autovehicule

Tuturor ne plac masinile! Fie ca avem una sau nu. Dar atunci cand avem probleme legate de sanatatea masinii noastre, la cine putem apela?

Cu siguranta exista aproximativ cate un service auto pentru fiecare oras din Romania, dar de multe ori te poti trezi in proasta situatie de a-ti lipsi ceva din masina sau in aceea situatie in care ai comandat o piesa ce nu se potriveste pentru masina ta. Asadar, la cine poti apela? Simplu: ROKASTOREAUTO.

Am construit masini sa mearga, nu sa se opreasca
Ettore Bugatti

Firma SC ROKAFEL SRL a fost infiintata in luna mai a anului 2011, in urma initiativei antreprenorului Sebastian Bala, acesta pornind inarmat cu dorinta de a imbunatati mediul de comert electronic din Romania prin satisfacerea cererii de piese auto pentru orice brand de autoturism, fie ca vorbim despre Bugatti, Maserati sau Aro.

In cele din urma, firma a fost cumparata de catre Negraru Bogdan Stefan, fiind administratorul si asociatul unic actual al firmei din anul 2015.

Acum, in 2016, putem observa faptul ca Rokafel si-a segmentat foarte bine piata auto, presupunand vanzari catre clientii din ambele categorii, atat persoane fizice, cat si juridice.

Produsele Rokafel acopera atat aria electronica, cat si cea mecanica, facandu-se astfel remarcati fata de competitori.

Probabil urmatoarea intrebare este: Cum pot afla ce produse distribuie si cum pot lua legatura cu ei?

Simplu! Accesand magazinul online www.rokastoreauto.ro. Site-ul iti pune la dispozitie cele mai sigure componente de motorizare pentru cea mai mare gama de motoare ce echipeaza autoturismele, camioanele si utilajele auto.

Dupa cu este bine cunoscut, motorul reprezinta inima unei masini, miezul ce o pune in functiune. In mod categoric, toate partile componente ale unei masini sunt extrem de vitale, lucrand in comuniune pentru a te servi asemenea unui intreg, dar daca inima masinii tale nu mai bate, se opresc si restul organelor, daca ai ghinionul sa experimentezi asa ceva.

Gama de piese auto la preturi imbatabile doar in mediul online

Fie ca este vorba despre setul motor sau despre alta componenta defecta a sa, trebuie sa stii ca cei de la ROKASTORE iti vor pune la dispozitie o serie de alternative extrem de calitative ce-ti vor pune din nou masina in functiune, precum un Set Motor SM Germany, despre care s-a discutat mult ca fiind alegerea numarul 1 in Romania in ceea ce priveste calitatea pe care o ofera si pe care o garanteaza.

Mai pe scurt, rezumand totul intr-un singur cuvant, nu putem deduce nimic altceva decat calitate in materie de piese auto. Toate acestea nu ar fi fost posibile si nimeni nu ar fi putut beneficia atat de usor de pe urma produselor SM Germany daca nu ar fi existat ROKASTORE.

In plus, acest site iti ofera o garantie extinsa pentru oricare dintre produsele promovate. Oricum, nimeni nu a fost nevoit sa-si faca griji cu privire la vreun posibil inconvenient, deoarece durata de viata a produselor, cat si timpul de livrare a acestora direct din stoc, au fost intotdeauna cele mai optime.

Dand dovada de seriozitate si promptitudine, verificand de fiecare data produsul achizitionat de catre orice client, ROKASTORE se deosebeste fata de concurenta pe care o are, fiind un distribuitor in crestere.

Piese auto achizitionate la preturi de depozit

Atunci cand vine vorba despre preturi ne putem rezuma la o detaliere cat mai simpla: cele mai mici preturi posibile, avand in vedere calitatea oferita de catre produse. Intr-adevar, preturile componentelor auto oferite de catre cei de la ROKASTOREAUTO sunt mici. Stim ca pare incredibil, dar calitatea nu este intotdeauna reflectata de catre pret. Dar de ce?

Din cauza faptului ca sunt preturi de depozit! Asadar, platforma online a fost construita cu scopul satisfacerii pietei de clienti caree au potentialul de a face achizitii din domeniul auto.

ALEGE OPTIM SI INTELIGENT! Calitatea, siguranta, mediul - si impreuna mergem spre progres - aceasta fiind deviza dupa care s-au ghidat de-a lungul anilor cei de la ROKASTOREAUTO.

Cum iti alegi piesele de schimb?

Aceasta este una dintre acele intrebari ce poate avea parte de numeroase raspunsuri diferite, fiecare dintre noi avand criterii proprii de selectie, alegand ceea ce consideram a fi mai bun pentru masina noastra, fara a fi neaparat cunoscatori in cauza.

Cu toate ca acele criterii pot fi bune, palpabile, trebuie sa facem o alegere corecta in functie de recomandarile pe care ni le face un furnizor specializat in domeniu.

Majoritatea oamenilor tind a alege in functie de pret, insa cu totii putem descoperi ca pretul nu este intotdeauna un criteriu valabil de selectie.

ROKASTOREAUTO reuseste sa furnizeze pentru orice client care apeleaza la serviciile lor, un pachet complet de suport tehnic, atat inainte, cat si in urma vanzarii.

Personalul lor a fost special pregatit pentru a oferi servicii de consultanta cu privire la increderea clientului in producatorul de piese auto, ce este un factor vital de alegere.

Asadar, in cazul in care apelezi la serviciile celor de mai sus nu vei face doar o alegere buna, ci vei lua o decizie inteleapta!

De regula, trebuie sa te asiguri ca producatorul ales are recenzii bune din partea colaboratorilor si ca nivelul de credibilitate al acestuia este unul destul de ridicat in randul clientilor.

Un furnizor specializat iti poate oferi o gama vasta de produse, atat originale, cat si aftermarket, asigurandu-te de faptul ca cele folosite reusesc cu brio sa respecte criteriile de functionalitate.

Pe langa toate acestea, nu trebuie sa uitam de partea cu montajul pieselor. "Ca si sofer fara cunostiinte mecanice, eu unul pot spune ca montajul pieselor trebuie facut intr-un service autorizat ce-ti ofera o garantie anume ce te scapa de grija potentialelor defectiuni ce pot aparea din momentul in care ai parasit service-ul.

Din moment ce apelezi la ROKASTOREAUTO vei putea scapa de orice astfel de grija deoarece garantiile oferite de catre acestia sunt absolut imbatabile de catre alti competitori", declara unul dintre partenerii companiei.

Departamentul tehnic al magazinului ROKASTORE va pune la dispozitie servicii de monitorizare tehnica permanenta, atat a produselor ce au fost vandute, cat si a autoturismelor, instalatiilor electrie si utilajelor auto.

ORIGINALE SAU AFTERMARKET?

Piesele de schimb ce sunt originale vor mari considerabil costul de reparatie, in timp ce piesele aftermarket sunt disponibile la un cost de reparatie mai scazut cu pana la aproximativ 22% din pretul original - relevant fiind un studiu recent ce a fost realizat pe un numar de 1719 de corespondenti din toata Romania!

Intr-adevar, nu vei putea regasi orice piesa originala si in varianta aftermarket, dar in cele mai multe dintre cazuri vei putea gasi piesele uzuale ce sunt necesare pentru o revizie.

In functie de producator, preturile acestora pot oscila considerabil, intervenind aici si costul marcii respective.

Totusi, trebuie sa ai grija deoarece de cele mai multe ori, un pret prea mic poate ascunde natura adevarata a unei piese ce a fost falsificata, punandu-ti astfel viata in pericol.

Esti dispus sa risti in privinta asta?

In concluzie, trebuie sa te asiguri de faptul ca furnizorul la care apelezi este unul veritabil, iar credibilitatea ce ti-o prezinta sa fie garantata de catre majoritatea clientilor si colaboratorilor pe are i-a avut de-a lungul timpului.

Asigura-te ca piesa pe care ai comandat-o si pe care ai montat-o a fost recomandata de catre cel putin un specialist in domeniu.

Stabileste un echilibru intre calitate si pret

Ceea ce urmeaza sa iti recomandam nu difera mult de ceea ce-ti poate recomanda oricine: consulta un furnizor specializat ce sa-ti ofere o garantie; iar lideri in acest top sunt cei de la ROKASTOREAUTO.

Suportul lor tehnic ce este dedicat iti va sta la dispozitie cu scopul de a-ti oferi cele mai optime solutii fata de problemele urgente ce pot interveni in situatia pieselor de schimb.

Deci, Asistenta Tehnica? Exista situatii in care mai mult ca sigur nu ai gasit ceea ce cautai sau in care nu stiai ce problema are masina ta.

Tocmai din cauza situatiilor de acest gen cei de la ROKASTOREAUTO si-au propus sa-ti gaseasca cele mai optime solutii ce tin de asistenta tehnica, avand mereu cel putin un consultant tehnic autorizat care sa-ti stea la dispozitie si sa-ti raspunda in cel mai rapid mod posibil.

Departamentul de asistenta tehnica a site-ului ROKASTOREAUTO iti va pune la dispozitie informatii tehnice detaliate cu privire la repararea si intelegerea deplina a autovehiculelor.

In mod cert, informatiile iti vor fi prezentate intr-un mod foarte clar si concis, fiind asamblate intr-o forma intuitiva ce are scopul de a te face sa le intelegi cat mai bine.

Prin intermediul acestui site, iti va fi accesibila consultarea manualelor de reparatii, utilizare, monografii despre componente, subansambluri sau sisteme speciale. Informatiile din acele documente sunt disponibile in reteaua de service.

Asadar, operatorii independenti ce colaboreaza cu ROKASTOREAUTO sunt mereu pusi pe treaba, oferindu-ti cele mai optime informatii de care ai nevoie cu privire la echiparea si modificarea vehiculelor.

De regula, clientii raman extrem de satisfacuti in urma unei conversatii in care afla tot ceea ce isi doresc despre functionalitatea componentelor mecanice si electrice.

ROKASTOREAUTO si-a dorit sa puncteze ca zilnic isi actualizeaza baza de date in privinta ultimelor dezvoltari din domeniul auto, fiind la curent cu noile tehnici de reparare si diagnosticare.

Asadar, asistenta tehnica oferita reuseste sa acopere toate gamele de vehicule, avand mai mult de 60 de optiuni, printre care: BMW, Mecedes, Lotus, Lexus, Land Rover, Isuzu, Bentley, Maserati, Dodge, Nissan, Suzuki, Subaru, Peugeot, Dacia, Skoda, Volkswagen, Jaguar, Honda, Lada, Rolls Royce, Toyota, Mini, Renault, Mazda, Porsche, McLaren, Kia, Fiat, Ford, etc.

Daca exista cazuri in care problemele tehnice ale masinii ating un anumit nivel de gravitate, firma S.C. ROKAFEL S.R.L. detine contracte incheiate cu firme de tractare din tara pe care le recomanda in scopul tractarii masinii tale catre cel mai apropiat si mai bun Service Auto autorizat.

Acceseaza pagina ROKASTOREAUTO si intereseaza-te despre multiplele avataje oferite pentru fiecare model de masina.

Nu doar produsele au adus firma ROKASTOREAUTO in pragul in care este astazi, ci si anii de experienta tehnica autorizata si bunele relatii in raport cu multitudinea de colaboratori si de clienti pe care a avut-o.

De acum inainte, in cazul in care intampini vreo problema in legatura cu masina ta sau cu una dintre piesele acesteia, ai aflat ca exista si persoane autorizate si specializate care distribuie si ofera asistenta tehnica cu privire la orice problema legata de orice brand existent, fie ca esti soferul unei Dacii, a unui Maserati, Aro sau Bugatti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
#piese auto, #service auto, #motoare auto , #auto romania