Unda verde la Prima masina: Top 5 berline sub 1300 cc
Auto / berlina
Guvernul a aprobat, la propunerea Ministerului Finantelor Publice, normele de aplicare ale Programului Prima masina, prin care statul va garanta finantarea pentru achizitia unui autoturism nou. Programul benefiaciaza, in 2015, de un plafon total al garantiilor de 50 de milioane de lei, iar plafonul de achizitie este stabilit la 13.500 euro. ...
Renault Latitude lansata in Romania
Marti, 01 Martie 2011, ora 22:34 - Renault Latitude lansata in Romania
Auto / berlina
Renault Latitude este ultimul model de berlina pe care Renault Romania l-a lansat marti, pe piata autohtona. Aceasta va veni in patru variante de motorizari cu preturi cuprinse intre 21.000 si...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei berlina . Această zonă va concentra articolele categoriei Auto din Ziare.Com care au subiectul principal: berlina.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - berlina, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Auto , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.