Bolt (Taxify) lanseaza un serviciu special pentru companii

Marti, 25 Iunie 2019, ora 13:07
3043 citiri
Bolt (Taxify) lanseaza un serviciu special pentru companii
Foto: Arhiva Ziare.com

Bolt, platforma europeana de transport la cerere, a lansat Bolt pentru Business, un portal care le permite companiilor sa achite si sa administreze cursele efectuate de angajati in interes de serviciu.

"Un numar tot mai mare de curse Bolt au loc in scopuri de afaceri, indiferent ca vorbim despre mersul la serviciu sau despre graba de a ajunge la intalniri cu clientii sau la aeroport. Cele mai multe companii inca solicita facturi de la angajatii lor pentru a putea rambursa costul calatoriei. Bolt pentru Business ajuta companiile sa economiseasca timp si bani cu raportarea cheltuielilor individuale si documentele aferente.

In loc ca angajatii sa adune si sa raporteze individual facturile pentru calatoriile facute prin intermediul firmelor de transport la comanda, clientii Bolt pentru Business vor avea toate informatiile despre cursele in interes de serviciu ale angajatilor lor pastrate intr-un singur loc, fara niciun efort suplimentar. Plata calatoriilor este, de asemenea, mult mai usoara: in loc sa rambursezi banii fiecarui salariat, platesti o data pe luna prin intermediul unui card bancar al companiei sau prin transfer bancar", a declarat Rando Rannus, general manager Bolt pentru Business.

Conform unui comunicat remis Ziare.com, pe noul website Bolt pentru Business, administratorii de cont pot seta reguli, pentru a controla cine si cand poate face calatorii in scop de afaceri, ceea ce faciliteaza planificarea si asigura o imagine de ansamblu asupra costurilor de transport ale companiei.

Astfel, platforma le permite administratorilor de cont sa stabileasca si sa personalizeze cotele de cheltuieli si numarul de curse care pot fi facute de angajati. De asemenea, acestora li se poate cere raportarea scopului calatoriei inainte de inceperea cursei. Platforma poate fi utilizata in egala masura pe desktop si pe telefonul mobil.

Noua plafortma Bolt pentru Business este o aplicatie disponibila in peste 25 de piete din Europa si Africa, inclusiv in Romania.

Companiile se pot inregistra pe www.business.bolt.eu.

A.G.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Companiile din Europa, în dificultate – TradeVille
Companiile din Europa, în dificultate – TradeVille
Rezervele Valutare Se Majorează Conform datelor BNR, rezervele valutare la BNR se situau la 63.12 mld. EUR, la finalul lunii februarie 2024, in creștere de la 61.41, nivel înregistrat la...
Piata rezidentiala se misca lent la inceputul anului 2024. Care sunt motivele
Piata rezidentiala se misca lent la inceputul anului 2024. Care sunt motivele
In luna ianuarie 2024 s-au eliberat 1.829 autorizatii de construire, la nivel national, pentru cladiri rezidentiale in scadere cu 12% fata de ianuarie 2023 O parte din aceasta scadere se explica...
#Bolt pentru Business, #platforma Bolt pentru Business , #Bolt