Audi a lansat noul S3 Cabrio, decapotabila 4x4
Auto / cabrio
Audi a modificat modelul S3 Coupe pentru a-ti pune la dispozitie o decapotabila 4x4 turbo de senzatie: Audi S3 Cabriolet. La fel ca versiunea cu plafonul fix, S3 Cabrio este echipat cu un motor doi litri, de 300 de CP, care te duce la 100 de km la ora in 5,4 secunde. Viteza maxima a fost limitata electronic la 250 de km la ora. Pentru a ...
Audi R8 Spyder - Acum si cu motor V8 de 430 CP
Joi, 01 Iulie 2010, ora 20:10 - Audi R8 Spyder - Acum si cu motor V8 de 430 CP
Auto / cabrio
Oferit initial doar intr-o versiune cu motor V10, Audi R8 Spyder a renuntat la doi cilindri la fel de repede precum poate renunta la acoperis. Pe scurt, daca cei 530 CP ai motorului de 5.2 litri...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei cabrio . Această zonă va concentra articolele categoriei Auto din Ziare.Com care au subiectul principal: cabrio.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - cabrio, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Auto , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.