Ziare.com

Lotus si-a inaugurat propria scoala de pilotaj

Vineri, 19 Decembrie 2008, ora 10:26

   

Lotus si-a inaugurat propria scoala de pilotaj
Cei care vor sa deprinda trucurile pilotilor profesionisti se pot inscrie la scoala de pilotaj Lotus, unde un curs incepe de la aproximativ 300 de euro.
zoom

In spiritul marilor constructori auto dedicati motorsportului, Lotus isi inaugureaza prima sa scoala de pilotaj. Botezata Lotus Driving Academy, proaspat infiintata scoala de pilotaj isi propune sa instruiasca soferii care isi doresc o experienta pe circuit.

Cursurile Lotus Academy presupun asimilarea unor informatii vitale in urma unor lectii teoretice si practice. Clientii pot opta pentru trei niveluri de instruire: Bronze, Silver si Gold, cu posibilitatea de a alege si treapta superioara Platinum.

Cursurile scolii de pilotaj se vor desfasura pe celebra pista de teste a companiei Lotus, locul unde au concurat legende ale motorsportului, ca Jim Clark, Graham Hill, Ayrton Senna, Nigel Mansell si Mika Hakinnen.

Pe durata cursurilor, "invataceii" vor avea ocazia de a pilota modele ca Elise S, Elise R si Exige S. Pretul de pornire fixat de Lotus pentru participarea in cadrul scolii sale de pilotaj este de 299 de lire, adica echivalentul a 315 euro.

Stire preluata de pe www.automarket.ro
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1426 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor