Renault va lansa un model de lux, urmas al lui Vel Satis

Joi, 01 Octombrie 2009, ora 14:53
1387 citiri
Renault va lansa un model de lux, urmas al lui Vel Satis

Un oficial Renault a confirmat astazi lansarea unui viitor model de lux, care sa continue traditia modelelor Safrane si Vel Satis. Francezii nu au uitat nici de Espace, care va sosi odata cu sfarsitul crizei economice.

Desi au existat numeroase zvonuri pe aceasta tema, Renault a anuntat astazi oficial ca va lansa in anii urmatori un urmas pentru Vel Satis, limuzina francezilor care nu s-a bucurat de o popularitatea foarte mare in Europa. Declaratia a fost facuta de Beatrice Foucher, manager de produse in cadrul Renault, care a confirmat totodata si productia unui inlocuitor pentru Espace.

Potrivit oficialului, noul varf de gama al francezilor va fi de fapt un model Samsung Motors cu logo-ul Renault, francezii incercand astfel sa reduca pe cat posibil costurile.

Cu toate acestea, Foucher a afirmat ca nu vom asista la un frate geaman al modelului Samsung SM5, Renault urmand sa isi puna amprenta asupra designului general, pentru a respecta filosofia actuala. Francezii spera ca astfel urmasul lui Safrane si Vel Satis sa devina mai popular si sa atraga un numar mai mare de clienti.

Despre Espace, Foucher a declarat ca dezvoltarea modelului este deja incheiata, insa data de lansare pe piata va mai fi amanata din cauza situatiei economice actuale. Cea de-a cincea generatie a monovolumului va fi nevoita sa readuca constructorul francez pe primul loc in acest segment, segment pe care Renault l-a inaugurat cu succes cu mult timp in urma in Europa.

Cititi mai mult pe Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Renault Vel Satis, #Samsung Motors , #concept car