Vulca S, supercar exclusivist de 630 de cai putere (Video)

Marti, 24 Martie 2009, ora 14:58
1320 citiri
Vulca S, supercar exclusivist de 630 de cai putere (Video)

Faralli & Mazzanti, o companie italiana de nisa, a lansat versiunea de performanta Vulca S a modelului cu acelasi nume. Puterea totala urca pana la 630 de cai.

Piata supercarurilor face loc unui nou membru, de aceasta data un anonim care promite exclusivitate celor care il vor alege. Este vorba despre Vulca S, un model sportiv gandit si creat de Faralli & Mazzanti, o companie cu sediul la Pisa. Vulca S este de fapt o versiune mai potenta a modelului cu acelasi nume, care si-a facut aparitia luna aceasta la Salonul International al Luxului defasurat la Vicenza.

Sub capota supercarului cu logo-ul S se ascund 630 de cai putere care vor fi completati de o masa cat mai scazuta. Pentru performante exceptionale, caroseria este realizata manual din aluminiu, jantele poarta semnatura OZ Racing iar cauciucurile sunt asigurate de Continental. Coupe-ul cu patru locuri va folosi si un sistem de date furnizat de AIM Sportline.

La capitolul design exterior si interior notam o serie de accesorii regasite pe majoritatea rivalilor din acest segment: lumini LED pentru ambele blocuri optice, evacuari duble, un sistem audio performant, insertii cu lemn nobil, scaune cu reglare electrica imbracate in piele si cusute manual si doua ecrane LCD montate in partea superioara a bordului. Unul dintre acestea va servi la afisarea informatiilor vitale pentru sofer: viteza, turatii si combustibil.

Faralli & Mazzanti au anuntat ca doar 10 exemplare Vulca S vor fi produse, fiecare urmand sa poarte un numar de identificare care sa ateste unicitatea. Pretul nu a fost inca anuntat insa el va depasi probabil 340.000 de euro, adica suma la care poate ajunge versiunea de top a modelului de baza Vulca.

Stire preluata de pe www.automarket.ro

Urmariti mai jos un video cu noul supercar Vulca S:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
Compania multinațională de inginerie Bosch a inaugurat marți, 23 aprilie, cel de-al doilea birou din Cluj-Napoca, în cadrul centrului său de inginerie. La nivel de grup, Bosch a anunțat, la...
#Vulca S, #Faralli Mazzanti, #630 CP , #cp