Land Rover testeaza noul LRX pe Nurburgring

Marti, 22 Septembrie 2009, ora 10:39
1132 citiri
Land Rover testeaza noul LRX pe Nurburgring

Inginerii Land Rover testeaza fratele mai mic al lui Freelander pe circuitul german Nurburgring. Modelul LRX este deocamdata doar in stadiul testelor de sasiu.

Fotografii de la Carpix i-au surprins pe inginerii Land Rover in timp ce testau sasiul noului LRX la Nurburgring. Exemplarul testat de inginerii englezi nu este decat un prototip care ruleaza pe sasiul lui LRX dar foloseste o caroserie modificata de Freelander.

Modelul este mai scurt si mai ingust decat Freelander, ceea ce inseamna ca Land Rover pregateste un SUV compact.

Conceptul Land Rover LRX a debutat la Salonul Auto de la Detroit din 2008 iar modelul de productie inspirat de acesta ar putea fi lansat pe 17 iunie 2010, odata cu aniversarea a 40 de ani de existenta ai marcii britanice.

Noul Land Rover LRX va beneficia de tehnologii ecologice, care vor reduce consumul de carburant si emisiile acestui model. Printre acestea putem enumera un sistem Start&Stop, dar si posibilitatea introducerii unei tehnologii de dezactivare a cilindrilor.

Englezii de la Land Rover ar putea dezvolta si o versiune hibrida a lui LRX, care va emite mai putin de 120 de grame de CO2 pe kilometru. Pe de alta parte, versiunea standard a lui LRX va emite circa 150 de grame de CO2 pe km. In materie de design, este foarte probabil ca versiunea de serie a acestui model sa preia numeroase elemente de design de la LRX Concept.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
#Land Rover LRX, #Land Rover LRX Nurburgring , #drive test