Cum arată noua variantă de Ford Puma, SUV-ul fabricat la Craiova. Mai multe îmbunătățiri notabile față de modelul inițial VIDEO
Auto / Ford Puma
Oficialii producătorului Ford Otosan au prezentat miercuri, 7 februarie, la Craiova varianta modernizată a SUV-ului Puma. În afara face-lift-ului la modelul clasic, oficialii firmei au mai anunțat și intrarea în fabricație până la sfârșitul anului 2024 a variantei 100% electrice. „Crearea noului Ford Puma a avut la bază ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Ford Puma . Această zonă va concentra articolele categoriei Auto din Ziare.Com care au subiectul principal: Ford Puma.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Ford Puma, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Auto , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.