Viitorul Saab 9-3 ar urma sa aiba si o varianta hatchback
Auto / hatchback
Gama viitoarei generatii Saab 9-3 ar urma sa dispuna si de un derivat in doua volume, un hatchback care sa aminteasca de vechile linii de design ale constructorului suedez. Saab cauta sa isi revina rapid dupa divortul de General Motors si promite publicului o viitoare generatie 9-3 mult imbunatatita, gata sa se bata pe segmentul premium. ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei hatchback . Această zonă va concentra articolele categoriei Auto din Ziare.Com care au subiectul principal: hatchback.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - hatchback, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Auto , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.