Pasiunea bizara pentru jante auto personalizate (Galerie foto)
Auto / jante
Exista persoane care dezvolta o adevarata pasiune pentru personalizarea jantelor auto, iar americanii sunt poate printre cei mai excentrici in acest domeniu, intrecandu-se pe ei insisi la decoratiuni. Iata in cele ce urmeaza, cateva imagini ce surprind exemple elocvente in acest sens, oferite intr-o galerie foto inedita, realizata de La ...
Fantoma de la Opera: Rolls Royce Ghost by Mansory
Vineri, 16 Iulie 2010, ora 15:50 - Fantoma de la Opera: Rolls Royce Ghost by Mansory
Auto / jante
Ziua in care o creatie Mansory nu iti va mai afecta retina are la fel de multe sanse sa soseasca precum sfarsitul lumii sau impactul dintre un asteroid si Pamant, insa acest Rolls Royce White Ghost...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei jante . Această zonă va concentra articolele categoriei Auto din Ziare.Com care au subiectul principal: jante.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - jante, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Auto , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.