Cate masini "verzi" circula in prezent pe soselele din Romania

Luni, 23 Februarie 2015, ora 14:41

   

Cate masini "verzi" circula in prezent pe soselele din Romania
Numarul inmatricularilor de autoturisme "verzi" noi a ajuns, in Romania, la 52 de unitati, potrivit datelor Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

Dintre acestea, 35 de automobile au fost inregistrate in 2014. In consecinta, Romania se situeaza, astfel, la coada clasamentului european.

Inventia uluitoare care poate schimba radical masinile electrice

Acesta e condus in prezent de Norvegia, cu 19.772 masini electrice si hibrid, care e urmata de Franta (16.222 unitati), Olanda (15.261), Marea Britanie (14.518) si Germania (13.327).

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Conform sursei citate, din totalul celor 35 de masini "verzi" noi vandute la nivel national, 26 au fost hibride, iar restul electrice.

La nivelul anului 2015, in luna ianuarie, numarul livrarilor de autoturisme electrice & hibride era de 17 unitati, ceea ce reprezenta 0,4% din totalul vanzarilor contabilizate in acel interval.

Va exploda piata masinilor electrice?
Sursa: AGERPRES

Articol citit de3840 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Terente
rank 5
Da, carutili ce ,
ele nu sunt verzi;
La astea de ce nu facem clasamente?
Constant
rank 5
Foarte corect, dle. Terente !
Cred ca acest clasament poate fi ameliorat dramatic in favoarea romanilor.
barabula
rank 5
masini poate nu
dar omuleti?... Ha?!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor