Masina care consuma 1.1 litri la suta de kilometri ajunge si in Romania (Foto)

Sambata, 20 Mai 2017, ora 12:05
34901 citiri
Masina care consuma 1.1 litri la suta de kilometri ajunge si in Romania (Foto)
Foto: Hyundai

Hyundai va aduce din aceasta vara in Europa, inclusiv in tara noastra, modelul Ioniq Plug-In Hybrid, care se remarca prin consumul foarte mic pe care il obtine.

Noul model de la Hyundai are doua motoare - unul pe benzina de 1.6 litri, capabil sa genereze 105 cai putere, si unul electric (144 de cai putere in total).

Hyundai Ioniq Plug-In Hybrid se remarca prin consumul combinat incredibil de mic pe care il are: doar 1.1 litri la suta de kilometri, potrivit Autoclub.

Consumul este atat de mic datorita prezentei motorului electric, care mai preia din sarcini in timpul mersului. Cei de la Hyundai au facut insa o treaba foarte buna si au scos un consum incredibil de mic chiar si pentru o masina hybrida (Mercedes S 500 Plug-In Hybrid, cu o greutate mai mare ce-i drept, consuma 3 l/suta).

In momentele in care ruleaza doar cu motorul electric, puteti merge 63 de kilometri fara a consuma benzina.

Cei de la Hyundai nu au anuntat momentan si pretul de pornire, mentionand doar ca va fi lansat in vara in fiecare reprezentanta europeana.

Totusi, in pofida consumului foarte mic, Hyundai Ioniq Plug-In Hybrid are nevoie de doar 10.6 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 de km/h. Viteza maxima este setata la 178 de kilometri pe ora.

Hyundai Ioniq Plug-In Hybrid impresioneaza si ca dotari de siguranta, unde regasim pilot automat adaptiv, franare autonoma de urgenta cu o functie de detectare a pietonilor si sistem de mentinere a benzii de rulare.

Sistemul multimedia este dotat cu un ecran de sapte inchi, iar Hunydai Ioniq Plug-In Hybrid permite si incarcare wireless pentru telefoane.

Foto: Hyundai

C.S.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#lansare Hyundai Ioniq Plug in Hybrid, #detalii Hyundai Ioniq Plug in Hybrid, #foto Hyundai Ioniq Plug in Hybrid , #masini electrice