Milioane de masini electrice in Romania? Vezi cand

Marti, 14 Iunie 2011, ora 19:46
3410 citiri
Milioane de masini electrice in Romania? Vezi cand

Compania Schneider Electric Romania estimeaza ca in 10-15 ani vor circula circa un milion de masini electrice in Romania, potrivit presedintelui companiei, Saulo Spaolanse.

"Totodata, estimam ca numarul masinilor inregistrate in Romania se va dubla in perioada mentionata. Prognozele noastre se bazeaza pe faptul ca economia va creste, dar si pe cifrele globale, care arata ca in urmatorii 10-15 ani aproape 15% din masinile din intreaga lume vor fi electrice", a spus marti Saulo Spaolanse, intr-o conferinta de presa.

In prezent, in Romania sunt inregistrate circa 5 milioane masini, iar in lume circula aproape 600 milioane masini.

"Vrem sa dezvoltam infrastructura pentru autovehiculele electrice. Sunt foarte multe oportunitati, proiecte in Romania in care ne-am putea implica. Suntem interesati sa investim in Romania in toate sectoarele in care activam: electricitate, industrie, procese si control, IT, cladiri comerciale si rezidentiale", a declarat seful Schneider Electric Romania.

La randul sau, presedintele Diviziei IT al Schneider Electric pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa, Leonid Mukhamedov, a declarat ca Romania face parte din economiile noi si "reprezinta o prioritate pentru Schneider Electric".

Totodata, Schneider Electric a inaugurat marti Centrul de relatii cu clientii in Bucuresti pentru divizia sa de IT. Centrul din Romania va gestiona relatia cu clientii APC by Schneider Electric din Europa, raspunzand solicitarilor venite din Franta, Italia, Spania, Germania, Olanda, Elvetia, Austria, Belgia, Luxemburg, Polonia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Ungaria, Romania, tarile Adriatice, Israel.

Divizia IT detine inca trei centre regionale de relatii cu clientii in Dubai, Philippines si Moscova, care asigura suport tehnic pentru nivel de baza, comercial si logistic printr-o comunicare 3.600 intre clienti si departamentele specializate.

Compania franceza specializata la nivel global in managementul energiei Schneider Electric ofera solutii integrate pentru diverse segmente de piata, in domeniul energiei si al infrastructurii, al proceselor industriale, automatizarilor in constructii si al centrelor de date sau retelelor.

Schneider Electric are 110.000 de angajati la nivel global si operatiuni in peste 100 de tari. In 2010, a avut venituri din vanzari in valoare de peste 19,6 miliarde euro. Grupul este prezent in Romania de 14 ani si are 170 de angajati in tara noastra si in Republica Moldova.

Citeste si:
Ipocrizia lui Cîțu: Atacă USR PLUS referitor la moțiunea de cenzură, dar lasă ușa deschisă pentru negocieri cu PSD și AUR
Ipocrizia lui Cîțu: Atacă USR PLUS referitor la moțiunea de cenzură, dar lasă ușa deschisă pentru negocieri cu PSD și AUR
Încă de când USR PLUS a anunțat că depune moțiune de cenzură împotriva guvernului Cîțu alături de AUR, premierul Florin Cîțu și președintele Klaus Iohannis au criticat vehement...
Miza alegerilor din Germania pentru România
Miza alegerilor din Germania pentru România
Bucureștiul se teme de o Europă cu mai multe viteze, de o criză economică adăugată la cea sanitară și de complicațiile pe care le poate produce Rusia la periferia estică a UE. România...
Sursa: rNews