Primul mars al masinilor eco din Romania ia startul sambata la Bucuresti

Comunicat de presa
Sambata, 08 Septembrie 2018, ora 07:45
17288 citiri
Primul mars al masinilor eco din Romania ia startul sambata la Bucuresti

Sambata, 8 septembrie, ajutam la reducerea noxelor din Bucuresti! Alaturi de jucatoarea de tenis Mihaela Buzarnescu, violonistul Alexandru Tomescu, actorul Florin Piersic jr si alte personalitati din business, sport, media, viata artistica, jurnalisti, vom testa masini electrice, hibrid si pe CNG, pornind in primul mars din Romania al masinilor eco.

Evenimentul va incepe la ora 11:00, in parcarea de la Sala Polivalenta, iar masinile vor porni in mars la ora 12:00.

Traseul marsului:

  • 12:00 - 13:00 Plecare pe traseu: Sala Polivalenta - Bulevardul Unirii- Bulevardul Nicolae Balcescu- Bulevardul Magheru-Piata Romana - Piata Victoriei- Bulevardul Aviatorilor- Piata Charles de Gaulle - Arcul de Triumf- Bulevardul Kiseleff si intoarcere la Sala Polivalenta.

La final, vom anunta si cu cat am contribuit la reducerea poluarii.

Marsul va fi format din masini electrice, hibrid, CNG ale producatorilor si dealerilor de masini care participa la acest demers. Totodata, la eveniment participa si companii sau institutii de top, care au achizitionat masini eco in flota lor.

Pana acum, ni s-au alaturat ca parteneri Mercedes Benz Romania, Automobile Bavaria, Iveco, Group Renault, Antares, BCR eGO, Badsi, Mega Image,TDR Energy, AVER (Asociatia pentru promovarea vehiculelor electrice in Romania).

Partenerii media care ne sustin in acest demers sunt: Agerpres, National FM, Autobild, Cariere, Ziare.com, Business24.

Scopul acestui mars este de a ajuta la o informare mai buna in randul cetatenilor Capitaleiasupra avantajelor masinilor cu emisii zero carbon, asa-numitele masini Eco Friendly, dar si la incurajarea cetatenilor sa achizitioneze pe viitor astfel de masini, care pot contribui la untransport cu emisii scazute de dioxid de carbon.

Evenimentul este organizat de Jumptosmart.ro, in parteneriat cu Ideativa Mind si Asociatia Romana de Relatii Publice (ARRP), cu sprijinul Salii Polivalente si face parte din campania de constientizare, denumita "Trafic Inteligent pentru Romania".

Citește și:
Căsuță de vacanță, oferită în schimbul unei mașini electrice: „Să mor de foame și n-aș vinde-o”
Căsuță de vacanță, oferită în schimbul unei mașini electrice: „Să mor de foame și n-aș vinde-o”
O căsuță de vacanță, cu teren de 2.000 de mp, aflată la aproximativ 120 de km de București, la marginea unei păduri, a fost pusă în vânzare la prețul de 20.000 de euro. Proprietarul...
Când trebuie să schimbi bateria mașinii electrice, cea mai scumpă componentă a vehiculului
Când trebuie să schimbi bateria mașinii electrice, cea mai scumpă componentă a vehiculului
Bateria mașinilor electrice este o componentă foarte scumpă, care din nefericire nu este nemuritoare, ci, din contră trebuie înlocuită după un anumit interval de timp. Șoferii care se...