Transportul viitorului. Ce este conceptul pop-up next sau sistemul Hyperloop One
Auto / masini zburatoare
Transportul oamenilor a tot avansat in ultima suta de ani, dar tot este insuficient de rapid pentru ritmul in care traim. In plus, este costisitor si cu efecte nefaste asupra mediului. Insa nu mai departe de 2050, lumea se anunta cu totul alta, iar transportul va suferi schimbari uriase. Tehnologie este o unealta. Intrebarea e cum o va ...
Masina zburatoare Terrafugia Transition va fi lansata in 2019
Vineri, 20 Iulie 2018, ora 10:39 - Masina zburatoare Terrafugia Transition va fi lansata in 2019
Auto / masini zburatoare
Terrafugia Transition ar putea fi prima masina zburatoare pusa in vanzare. Producatorul a anuntat ca vehiculul va intra la vanzare de anul viitor. Desi este caracterizat ca fiind o masina...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei masini zburatoare . Această zonă va concentra articolele categoriei Auto din Ziare.Com care au subiectul principal: masini zburatoare.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - masini zburatoare, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Auto , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.