Arad: Primaria vinde 100 de masini abandonate pe domeniul public

Vineri, 06 August 2010, ora 16:05
4929 citiri
Arad: Primaria vinde 100 de masini abandonate pe domeniul public
Foto: adevarul.ro

Primaria Arad va organiza o licitatie publica cu strigare pentru vanzarea a peste 100 de autovehicule abandonate pe domeniul public, preturile de pornire fiind intre 50 de lei si 1.900 de lei.

Autovehiculele au fost ridicate de pe mai multe strazi din municipiu si nu au mai fost recuperate de proprietari, trecand astfel in proprietatea Primariei Arad. Conform unui anunt al Primariei Arad, licitatia in cadrul careia vor fi scoase la licitatie 116 autovehicule va fi organizata la data de 23 august, la ora 9.00, potrivit NewsIn.

Printre masinile scoase la licitatie se numara atat autoturisme in stare de functionare, cat si autovehicule care mai pot fi folosite doar pentru piesele de schimb.

Astfel, un WV Passat fara buson la rezervor, cu bordul descompletat si usi dreapta fara sild, are pretul de pornire la licitatie 1.640 de lei, in timp ce un autoturism marca Craysler Voyager, cu bord descompletat, are pretul de pornire 1.720 lei.

De asemenea, un BMW lovit in partea stanga din fata are un pret de pornire 2.340 de lei. O Dacia Papuc cu doua locuri si caroserie din fibra de sticla alba, cu aripa stanga fata lovita, va fi scoasa la vanzare la un pret care porneste de la 1.130 de lei.

Majoritatea masinilor abandonate sunt intr-o stare deplorabila, ruginite, fara motor, fara parbrize, fara caroserii si au preturile de pornire la licitatie intre 50 de lei si 900 de lei.

De exemplu, o Dacia 1310 cu farul dreapta si semnalizatorul lipsa, fara alternator electromotor, capac distributie, carburator si radiator, cu contraaripa dreapta strapunsa de rugina, tapiteria rupta si murdara, este scoasa la vanzare cu un pret pornind de la 150 lei.

Cel mai mic pret de pornire la licitatie il are o Dacia 1300, fara serie sasiu, fara motor, fara roti spate si fara roata stanga fata. Pretul de pornire la licitatie pentru acest autovehicul este 50 de lei. Pretul de pornire cel mai mare licitatie, 1910 lei, este cerut pentru un autoturism Volvo 740.

Cei interesati sa cumpere masinile abandonate trebuie sa prezinte, cu cel mult cinci zile inaintea datei stabilite pentru organizarea licitatiei de vanzare, dovada platii garantiei de participare in cuantum de 10 la suta din pretul de pornire, eliberata de caseria Primariei, copie de pe certificatul de inmatriculare la Registrul comertului si codul fiscal, pentru persoanele juridice sau actul de identitate pentru persoanele fizice.

In cazul in care bunurile nu se vor vinde, licitatia va fi reluata la o data ulterioara, care va fi anuntata.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#licitatie masini primarie Arad, #Dacia pret vanzare , #masini