Ati avut un accident?

Advertorial
Luni, 13 Mai 2019, ora 22:07
5948 citiri
Ati avut un accident?

Dupa un accident de masina, aveti multe lucruri de luat in considerare, ceea ce va poate face sa va faceti griji uneori. Aceasta include rezolvarea unei lipse de transport. Un autovehicul de inlocuire va poate fi dat in cazul in care accidentul nu a fost provocat de dumeavoastra, iar compania de asigurari a persoanei care a cauzat accidentul va fi responsabila pentru acoperirea costurilor.

Una dintre cele mai importante sfaturi atunci cand obtineti o masina de schimb nu este sa va multumiti cu orice masina. Lucrand cu o companie de inchirieri renumita, veti putea obtine un vehicul de inlocuire dupa un accident de masina, care va fi cat mai aproape de gusturile si dorintele dumneavoastra, fie ca vorbim despre vehicule mici, eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, masini de lux sau chiar SUV-uri.

Un alt sfat pe care sa-l urmati atunci cand incercati sa obtineti o masina de inlocuire dupa un accident este sa va asigurati ca nu platiti nici un cost din buzunar. S-ar putea sa va ganditi ca singura modalitate de a obtine o masina de inchiriat este sa suportati dumneavoastra cheltuielile, dar nu este deloc asa, intrucat in majoritatea cazurilor vom putea sa va ajutam, iar costurile nu trebuie sa fie suportate de dumneavoastra.

Daca inca nu ati afla de noi si v-ati decis sa optati pentru o masina de inchiriat pe cont propriu, trebuie sa stiti ca implica anumite costuri suplimentare, pe care le veti suporta dumneavoastra si mai mult decat atat, va trebui sa incercati sa recuperate costurile masinii inchiriate, ceea ce necesita foarte mult timp.

Cum se realizata toate acestea?

In primul rand se deschide un dosar de dauna, iar pentru a realiza acest lucru, veti avea nevoie de amiabila completata atat din partea dumneavoastra, cat si din partea persoanei responsabile de producerea accidentului. Ulterior va trebui sa obtineti documentele aferente, iar pe baza devizului de reparatie se va calcula numarul de zile de care veti beneficia de masina, in functie de cat va trebuie sa stea in service. Si nu in ultimul rand va trebui sa obtineti confirmarea asiguratorului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#masina schimb, #dosar dauna, #accident auto , #masini