Audi va dezvalui un concept misterios la Detroit

Joi, 08 Ianuarie 2009, ora 22:15
2130 citiri
Audi va dezvalui un concept misterios la Detroit

Audi va expune la Salonul de la Detroit, alaturi de R8 V10 si un concept misterios. Cel mai probabil este vorba despre conceptul care anticipeaza viitorul A7.

Salonul Auto de la Detroit va reprezenta pentru Audi o buna ocazie de a-si intari pozitia pe piata americana, grav afectata de criza. Daca alti constructori neglijeaza salonul american, Audi promite publicului si o premiera mondiala absoluta, despre care nu se stiu prea multe.

Astfel, standul constructorului din Ingolstadt va gazdui alaturi de deja anuntatul R8 V10 si o surpriza. Specialistii anticipeaza versiunea concept a viitorului sedan coupe A7, arma celor de la Audi impotriva lui Mercedes CLS. Surse neoficiale au declarat ca A7 este pregatit pentru a putea fi dezvaluit, ceea ce inseamna ca publicul american va fi primul care va putea vedea in "carne si oase" coupe-ul cu patru usi.

Viitorul A7 va fi un sedan premium, cu tractiune integrala si motorizari de top, printre acestea urmand sa se gaseasca si unitati V6 si V8.

Misterul care pluteste asupra premierei pregatite de Audi se va risipi abia duminica dupa conferinta programata de nemti in Cobo Hall.

Articol preluat de pe www.automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Audi A7, #Salonul Auto Detroit, #prezentare concept , #masini