Ziare.com

Bentley a creat cel mai luxos autobuz londonez

Vineri, 27 Noiembrie 2009, ora 12:44

   

Bentley a creat cel mai luxos autobuz londonez
Constructorul de lux a acceptat sa personalizeze un autobuz londonez pentru un ospiciu din Marea Britanie. Vehiculul a fost personalizat cu atentie la interior.

Bentley se ocupa, mai nou, si de personalizarea autobuzelor, chiar daca finalitatea nu este una materiala ci pur caritabila. Constructorul britanic de automobile de lux a reconditionat un autobuz supraetajat pentru un ospiciu din Marea Britanie, St Luke, situat in Winsford.

Autobuzul, un London Routemaster s-a bucurat de intreaga atentie a atelierelor de personalizare Bentley, care au muncit vreme de 2000 de ore pentru a finaliza proiectul. Cei 59 de muncitori care au luat parte la reconditionarea autobuzului au folosit piele de cea mai buna calitate, cusuta manual, cu logo-ul Bentley si St Luke, completata de lemn nobil. Interiorul a fost personalizat prin crearea unei bucatarii speciale si a mai multor spatii de depozitare ingenioase.

Autobuzul va fi folosit ca magazin ambulant in colegii si universitati si ca mijloc de deplasare pentru evenimente sau vizite.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Cititi mai mult pe Automarket.ro

Citeste mai multe despre autobuz luxos Bentley London Routemaster
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1353 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor