Cat costa o masina decapotabila

Miercuri, 11 Iulie 2012, ora 07:18
10753 citiri
Cat costa o masina decapotabila
Foto: Autoshow

Vara invita la plimbari in aer liber, iar, daca doriti sa acoperiti o distanta mai mare, nimic nu este mai bun decat o masina decapotabila.

Bineinteles, costurile pentru achizitia unei astfel de masini nu sunt tocmai reduse, mai ales ca sunt considerate masini de lux. Iata cat v-ar costa sa cumparati un cabrio pentru zile calduroase:

Golf Cabrio

Pentru modelul de masina decapotabila de la Volkswagen va trebui sa scoateti din buzunar cel putin 21.685 de euro, cu TVA inclus. Pretul poate urca pana la 27.798 de euro, in functie de varianta aleasa si de dotarile incluse.

Dotarile standard includ bare de protectie in culoarea caroseriei, grilaj radiator negru, cu elemente cromate, scaune fata cu reglare pe vertical, spatar bancheta spate rabatabil, airbag cortina si airbag lateral fata, precum si airbag pentru genunchi pentru sofer, sistem electronic de mentinere a stabilitatii masinii (ESP), ABS cu sistem franare, computer de bord, inchidere centralizata cu telecomanda si lampa ceata spate.

Compania ofera posibilitatea achizitionarii prin leasing sau credit auto. In primul caz, rata se ridica la 147 de euro pe luna, cu TVA inclus, dar fara asigurare Casco. In al doilea, rate este de 236 de euro pe luna, in acelasi conditii.

Volkswagen Eos

In acest caz, preturile sunt ceva mai piperate decat la modeul anterior, incepand de la 26.439 de euro si ajungand la 31.081 de euro.

Astfel, rata de leasing ar fi de 189 de euro pe luna, iar cea pentru creditul auto de 330 de euro pe luna, cu TVA inclus, insa fara asigurarea Casco.

Producatorul german ofera in dotarile standard scaune sport pentru sofer si pasagerul din dreapta, roata de rezerva, airbag lateral in fata pentru cap si torace, radio CD cu functie de mp3 si opt boxe, precum si oglinzi pentru machiaj, iluminate, incluse in parasolare, ceea ce ar putea atrage mai multi clienti feminini.

Audi A3 Cabriolet

Cea mai ieftina masina decapotabila de la Audi costa cel putin 30.593 de euro. Dotarile standard includ posibilitatea de a alege intre trei culori (alb "Ibis", rosu "Brilliant sau negru "Brilliant"), faruri halogen, proiectoare ceata, geamuri actionate electric, priza 12 V in consola centrala, sistem inteligent de recuperare a energiei, functie electronica de recunoastere a cheii de contact si bancheta rabatabila.

Audi TTS Roadster

Daca aveti mult mai mult de cheltuit, mai exact minim 59.981 de euro, va puteti orienta spre gama de varf a masinilor decapotabile de la Audi.

In acesti bani aveti dotari standard precum eleron spate, evacuare esapament cu doua tevi, tapiterie din piele si faruri cu xenon plus.

BMW Z4 Roadster

In functie de varianta aleasa, masina poate costa intre 37.696 - 57.722 de euro, in pret fiind inclus service-ul pentru cinci ani sau 100.000 de kilometri.

Orice model ati alege, va fi dotat cu airbag-uri sofer si pasager, control dinamic de stabilitate, hard-top din doua parti, retractabil, plafon din aluminiu operat electric, cu posibilitate de deschidere prin telecomanda radio, aer conditionat si sistem audio cu sase incinte acustice.

BMW Seria 3 Cabriolet

Aceste modele sunt pentru cei cu destui bani in conturi, avand in vedere ca preturile incep la 43.214 euro si ajung la 82.522 euro.

Bineinteles, de acesti bani aveti incluse cam toate dotarile pe care vi le-ati putea dori, de la control dinamic al stabilitatii si tractiunii, bare de protectie si airbag-uri, foarte multe elemente cromate si servodirectie la pilot automat.

Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Compania Xiaomi a emis recent un avertisment către utilizatorii săi privind riscurile asociate cu folosirea protecțiilor de ecran cu adeziv lichid UV. În ciuda popularității acestor...
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
#pret masini decapotabile, #Golf Cabrio pret, #Audi TTS Roadster pret , #masini