Cauti servicii Rent a Car de incredere? Apeleaza la firma de inchirieri masini EvoGo si pleci la drum linistit!

Advertorial
Joi, 28 Iunie 2018, ora 18:10
13046 citiri
Cauti servicii Rent a Car de incredere? Apeleaza la firma de inchirieri masini EvoGo si pleci la drum linistit!

Pleci in vacanta cu familia sau cu prietenii si masina ta este in service, sau pur si simplu vrei sa o menajezi si ai nevoie de o alternativa? Nu incapeti cu totii si doriti un autoturism mai confortabil? Pleci intr-o calatorie de afaceri si masina trebuie sa se prezinte la fel de impecabil ca si tine?

Esti unde trebuie! Rent a car Bucuresti - EvoGo este locul perfect de unde poti inchiria autoturismul dorit, indiferent de dimensiuni si tipul masinii.

Poti alege dintr-o gama variata de masini

La EvoGo ai o gama divesificata si variata de masini de unde o poti alege pe cea preferata si o poti inchiria pe ce perioada de timp doresti. Flota disponibila include autoturisme din toate clasele, si poti opta pentru ceva economic, compact, intermediar, premium, VAN, suv sau monovolum in functie de nevoile pe care le ai.

De asemenea, daca preferi un anumit brand sau vrei ca pentru o saptamana sa ai cele mai bune conditii, poti inchiria un BMW sau un Mercedes. De asemenea, iti poti alege masina in functie de consumul de combustibil pe care il preferi si sa ai posibilitatea de a o returna in alta locatie.

La inchirieri masini Bucuresti - EvoGo nu ai taxe ascunse

Inchirierea se face doar prin completarea formularului special de inchiriere pe care il gasesti pe site-ul nostru. In acest formular va trebui sa specifici perioada in care vei inchiria masina, locul de unde o preiei si locul unde o returnezi, modelul de masina dorit si marca, o adresa de mail functionala si un numar de telefon corect. Imediat dupa ce completezi formularul, un operator va va contacta si veti putea stabili impreuna toate detaliile care vor sta la baza contractului de colaborare.

Contractul de inchiriere specifica pretul care include si RCA, rovigneta, taxa de drum si schimbarea cauciucurilor conform sezonului, inlocuirea autoturismului in cazul unei avarii, asistenta tehnica non-stop si asistenta rutiera. Persoanele care cumpara asigurarea Casco pentru toata perioada sunt complet protejate in cazul unor incidente neprevazute.

Preturile se achita in lei si sunt clare de la inceput

Pretul pentru inchirierea masinii va fi prezentat in euro dar se va plati complet in lei, in ziua in care preiei masina, tinand cont de cursul BNR de la data respectiva. Daca inchiriezi pe o perioada mai lunga, se stabilesc rate lunare fixe, care nu se modifica pe intreaga durata a inchirierii. Atunci cand alegi plata cu ajutorul cardului de debit, plata se face in lei la cursul stabilit de banca emitenta a cardului. Nu exista taxe suplimentare!

Ai posibilitatea de a prelungi contractul cu acordul firmei

Poti prelungi contractul cu acordul scris al firmei. Intarzierea la predare fara a anunta firma inainte poate genera consecinte asupra clientului. Atunci cand clientul nu primeste acordul de a prelungi termenul, se poate stabili un alt tarif pentru zilele de intarziere.

Daca ai 21 de ani si esti sofer de 1 an poti inchiria masina dorita

Varsta minima pentru a inchiria un autoturism este de 21 de ani si trebuie sa ai permis de cel putin 1 an. Este simplu sa inchiriezi o masina de la EvoGo, pentru ca tot ce iti trebuie este buletinul sau pasaportul si permisul tau de conducere (toate documentele in original) . Permisul pe care clientul il detine va trebui sa corespunza categoriei de masina pe care urmeaza sa o conduca.

Beneficiezi de flexibilitate la returnare

Poti returna masina inchiriata atat la sediul Evo Go, cat si in Aeroportul Otopeni sau intr-o alta locatie stabilita alaturi de agentii firmei. Daca nu vrei sa o aduci inapoi la sediu sau la aeroport, poti seta tu o locatie, si un operator se va prezenta sa ridice masina.

La EvoGo inchiriezi cele mai bune masini

Pentru ca scopul firmei este fidelizarea clientilor, parcul auto este dotat si cu masini spatioase care au 8+1 locuri si sunt necesare in special pentru firmele care au de intampinat diverse delegatii in Bucuresti.

Masinile oferite spre inchiriere sunt foarte bine intretinute si au reviziile facute la zi in service-uri specializate. Anvelopele sunt noi, filtrele de aer conditionat sunt schimbate regulat si verificarile periodice sunt realizate temeinic pentru ca fiecare client sa beneficieze de confort si siguranta.

Toate serviciile rent a car implica asistenta rutiera pentru avarii. Serviciul acesta ajuta atat clientul cat si firma care se protejeaza de toate neplacerile ce pot sa intervina in timpul inchirierii. Inchirierea autoturismelor este de multe ori grea si de aceea personalul este foarte bine instruit. Gasesti aici orice tip de masina care sa te ajute sa iti desfasori activitatea.

La EvoGo poti inchiria pe termen lung

Firma EvoGo iti ofera cel mai bun serviciu de inchiriere auto pe termen lung, de tip leasing operational. Acest serviciu vine in ajutorul clientilor cu o gama foarte variata de masini si preturile sunt cele mai bune putand fi adaptate oricarui buget.

Parcul auto este complet si diversificat, iar firma dispune de masini economice si de SUV-uri pentru ca orice persoana sa gaseasca aici modelul dorit. De asemenea, serviciul de predare si inchiriere la domiciliu sau in aeroport este gratuit si nu implica o taxa in plus.

Se recomanda ca inchirierea pe termen lung sa se faca in avans pentru ca masina dorita sa fie disponibila. Daca vrei sa inchiriezi o masina pe durate mai lungi dar nu exista in flota EvoGo se vor depune toate eforturile pentru ca masina sa ajunga la solicitant.

Avantaje inchirieri auto pe termen lung

Daca apelezi la servicii de inchirieri autoturisme pe termen lung beneficiezi de mai multe avantaje. Costurile sunt mereu constante si ratele lunare sunt fixe pe intreaga perioada de inchiriere. Rata include absolut toate taxele si costurile, plata impozitelor, a asigurarilor si a taxelor conexe dar si a avanvelopelor, inspectilor ITP si reviziilor periodice.

Atunci cand masina pe care ai inchiriat-o are defectiuni in timpul perioadei de inchiriere vei primi o masina la schimb fara sa platesti taxe in plus. Aceasta masina se poate utiliza pe intreaga perioada in care masina inchiriata este in reparatie.

Serviciile EvoGo sunt adresate oricarei persoane

Indiferent daca esti persoana juridica sau fizica, daca vei avea nevoie de o masina suntem la dispozitia ta cu flote diversificate de masini. La EvoGo nu exista taxe ascunse iar preturile nu vor suferi modificari. Masinile se pot inchiria atat pe o perioada scurta cat si pe o perioada lunga de timp si nu exista o limita de km pentru inchiriere.

Ofertele EvoGo sunt destinate oricarui buzunar si pot diferi in functie de tipul de autoturism inchiriat, de perioada de inchiriere si de dotarile respectivului autoturism. De asemenea, exista si pachete care se vor plia perfect pe dorintele fiecarei persoane. La pachetul economic, preturile incep de la 13.5 euro/zi si se pot modifica tinand cont de perioada de inchiriere.

La EvoGo asigurarile sunt incluse in pret

Preturile de inchiriere sunt foarte flexibile si include asigurarea RCA, asigurarea CASCO, rovigneta, kilometri nelimitati si asistenta rutiera. Atunci cand perioada de inchiriere este mare si preturile se negociaza usor.

Este bine sa apelezi la o firma specializata din domeniul rent a car pentru a beneficia de confort sporit si de cel mai bun nivel de siguranta.

Cu EvoGo poti merge oriunde, oricat!

Numarul de kilometri este nelimitat si nu ai restrictii in acest sens. Daca vrei sa parasesti tara cu masina inchiriata, atunci ai nevoie de aprobare de la firma de inchiriere si implica unele costuri suplimentare.

Inca de la inceput vei fi informat ca nu poti parasi tara cu masina inchiriata pentru ca orice tentativa de a trece granita cu aceasta masina fara aprobare se va raporta la Politie.

Alegand sa calatoresti cu firma de inchirieri auto EvoGo beneficiezi in primul rand de transparenta, ceea ce este un lucru rar intalnit in zilele noastre la firmele din toate domeniile.

Ai costurile clare pe hartie de la prima discutie si platesti doar ceea ce semnezi. Iti sunt prezentate conditiile detaliate pentru fiecare serviciu pe care il alegi si beneficiezi doar de masini de calitate, cu revizii facute permanent in service-uri autorizate.

La EvoGo grija pentru client defineste fiecare serviciu oferit, motiv pentru care ai asistenta tehnica inclusa non-stop si beneficiezi de consultanta gratuita.

Eveniment Quarterly Report

La cât a ajuns deficitul bugetar după primele opt luni ale anului. Ținta pe anul acesta este de 4,4 la sută din PIB
La cât a ajuns deficitul bugetar după primele opt luni ale anului. Ținta pe anul acesta este de 4,4 la sută din PIB
Deficitul bugetului general consolidat a urcat la 2,65% din PIB după primele opt luni ale anului, la 42,19 miliarde de lei, faţă de 32,98 miliarde de lei, respectiv 2,34% din PIB aferent...
România a primit 2,76 miliarde de euro, a doua tranșă din PNRR. Ce reforme cheie vor fi posibile cu ajutorul banilor
România a primit 2,76 miliarde de euro, a doua tranșă din PNRR. Ce reforme cheie vor fi posibile cu ajutorul banilor
Comisia Europeană a efectuat a doua plată de 2,76 miliarde EUR către România în cadrul mecanismului de redresare și de reziliență (PNRR), potrivit unui comunicat al executivului european....
#rent car Bucuresti, #inchirieri auto , #masini