Ce masini conduc milionarii din industria IT (Galerie foto)

Miercuri, 10 Septembrie 2014, ora 07:45
14653 citiri
Ce masini conduc milionarii din industria IT (Galerie foto)
Foto: Business Insider

Sunt bogati si cunoscuti pentru afacerile lor in domeniul IT. Insa ce masini conduc oamenii de afaceri din aceasta industrie in plina expansiune?

Business Insider a alcatuit o lista cu automobilele de lux detinute de cei care au facut miliarde de dolari din site-uri, aplicatii, software, hardware sau calculatoare.

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, este proprietarul mai multor automobile de lux, printre care se numara un Acura TSX si un Volkswagen GTI.

Insa "bijuteria" pe patru roti cea mai apropiata de sufletul sau este Pagani Huayra. Automobilul italian costa cam 1,3 milioane de dolari.

Seful Amazon, Jeff Bezos, conduce un Honda Accord din 1996, care valoreaza in prezent cam 4.000 de dolari.

Evan Spiegel, fondatorul serviciului de mesagerie Snapchat, si-a achizitionat recent un Ferrari, dupa ce afacerea sa a obtinut o finantare uriasa.

Miliardarul Bill Gates are o colectie de masini Porsche, insa vedeta este un model 911 decapotabil, de 82.100 de dolari.

Va vine sa credeti sau nu, dar fondatorul Uber, Travis Palanick, calatoreste folosind serviciul lansat in 2009 si care este evaluat in prezent la 12 miliarde de euro.

Afla mai multe despre aplicatia Uber aici: Greva taximetristilor europeni: Protesteaza fata de o aplicatie de smartphone

Sean Parker, cofondatorul Airtime, aplicatia care a redefinit radioul, se plimba prin San Francicsco intr-un Audi S5, al carui pret porneste de la 50.900 de dolari. Totusi, pe strazile din Paris calatoreste cu un Tesla Model S, de 100.000 de dolari.

Cofondatorul Google, Sergey Brin, conduce un automobil Tesla Roadster, de 100.000 de dolari.

Si celalalt cofondator Google, Larry Page, are tot un model Tesla. Nu este nicio surpriza, pentru ca ambii au investit in compania condusa de Elon Musk.

CEO-ul Oracle, Larry Ellison, este recunoscut pentru bolidele sale, unul dintre ele fiind un automobil Lexus LFA, care costa cel putin 375.000 de dolari.

Michael Dell, care conduce compania cu acelasi nume, detine un Hummer H2, care nu se mai produce in prezent. Pretul automobilului porneste de la 20.000 de dolari si poate ajunge pana la 33.000 de dolari, in functie de dotari.

Desi nu mai este CEO-ul Microsoft, acest lucru nu l-a impiedicat pe Steve Ballmer sa achizitioneze un Fusion Hybrid.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#masini miliardari IT, #masini milionari IT, #masina Zuckerberg, #masina Bill Gates , #masini