Cea mai scumpa masina din lume: Bugatti Veyron Super Sport (Galerie foto & Video)

Marti, 01 Ianuarie 2013, ora 15:24
25645 citiri
Cea mai scumpa masina din lume: Bugatti Veyron Super Sport (Galerie foto & Video)
Foto: Gentside

Cea mai scumpa masina din lume este Bugatti Veyron Super Sport, care are un pret de peste 1,9 milioane de euro. Masina se fabrica in Franta si este un adevarat bolid, putand atinge viteza de 415 kilometri pe ora.

Bugatti Veyron Super Sport se asambleaza intr-o uzina din Dorlisheim, Alsacia. Masina are 1200 CP si este capabila sa ajunga la viteza de 200 de km/h in doar 6,7 secunde, potrivit Gentside.

Avand o trasmisie integrata, cu 7 trepte de viteza, bolidul poate atinge o viteza record de 415 km/h.

Performantele de acceleratie sunt uimitoare: de la 0 la 100 km/h in 2,7 secunde, iar de la 0 la 300 km/h in 16,7 secunde.

Unul dintre regii lumii auto din ultimii ani este modelul Bugatti Veyron. Acesta a fost deja foarte puternic, insa Bugatti a vrut si mai mult si a creat versiunea Veyron Super Sport, care este cea mai rapida masina, in acest moment, scrie TopSpeed.

Modelul Veyron Super Sport din anul 2011 reprezinta ultimul cult in materie de masini si se adreseaza celor care au multe milioane de dolari in conturi, dar si o pasiune de a conduce masini de lux, elegante si de viteza.

Modelul Bugatti Veyron 16.4 a fost lansat in anul 2005, iar Super Sport este varful acestei game. El prezinta o extraordinara precizie de a conduce si o stabilitate excelenta in regim de viteza, potrivit site-ului constructorului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#cea mai scumpa masina, #Bugatti Veyron Sport, #fotografii Bugatti Veyron Sport, #Bugatti Veyron Sport video , #masini