Cele mai bune oferte de masini in martie

Vineri, 23 Martie 2012, ora 07:13
5103 citiri
Cele mai bune oferte de masini in martie
Foto: Autopro

Producatorii si dealerii auto au inceput primavara cu reduceri de preturi pentru modele variate si pentru toate buzunarele.

Dacia are oferte pentru toate modele sale, inclusiv popularele Logan si Duster. Astfel, pana la sfarsitul lunii martie, puteti cumpara o masina din seria limitata Duster Prestige 1.6 l 16v la pretul de 11.250 de euro, cu TVA inclus.

Masina este dotata cu aer conditionat, patru airbag-uri, ABS si AFU, directie asistata, mp3 player cu satelit de comanda pe volan, USB si Bluetooth, precum si accesorii din piele.

Tot in martie, producatorul roman a lansat si seria limitata Sandero Story, care poate fi achizitionata prin programul Rable 2012 la pretul de 6.150 de euro cu TVA. Daca sunteti deja proprietarul unui autoturism Dacia, primiti o reducere suplimentara de 500 de euro la achizitia unui autoturism nou. Nu in ultimul rand, masina poate fi cumparata prin oferta de finantare in rate de 42 euro/luna.

Reducerea de 500 de euro este oferita si pentru Logan Ambiance cu pachetul Easy Service, la pretul de 4.000 de euro, prin programul Rabla.

Unul din dealerii Ford ofera o gama larga de modele ale producatorului american cu reduceri promotionale cuprinse intre 1.500 si 4.250 de euro. Astfel, preturile pentru Ford Fiesta incep de la 12.450 de euro, in timp ce Ford Focus se vinde de la 16.100 de euro.

Reducerea cea mai mare se aplica pentru Ford Mondeo, care are preturi incepand de la 21.200 de euro.

Tiriac Auto ofera, pana pe 31 martie, reduceri de pret pentru modelele Mitsubishi Outlander si Mitsubishi ASX. Pentru primul model, reducerea este de 1.350 de euro din pretul cu TVA, iar, pentru al doilea, de 2.900 de euro. De asemenea, primiti cadou si un set de cauciuri de iarna, indiferent de modelul ales.

La Renault, in luna martie, puteti cumpara modelul Symbol cu motorizare 1.2l 1.6 V si 75 cai putere la pretul de 5.000 de euro (cu TVA inclus). Echipamentele standard includ aer conditionat, geamuri electrice fata si inchidere centralizata cu telecomanda, computer de bord, ABS si directie asistata.

Modelul Renaul Clio Yahoo se vinde la 7.050 euro si primiti cadou un dispozitiv WiFi pentru acces la Internet. Din dotari fac parte aerul conditionat, geamurile si oglinzile cu reglaj electri si radio CD mp3.

Nu in ultimul rand, Megane Authentique, cu 110 CP, dotat cu 6 airbaguri, computer de bord si oglinzi retrovizoare electrice, are un pret de 9.650 de euro.

Promotiile Suzuki include si modelul Swift cu motorizare de 1,2 l si 94 CP, care se vinde la 10.700 de euro cu TVA inclus, avand garantie 5 ani, fara limita de kilometri. Masina este echipata cu geamuri electrice in fata, volan reglabil pe inaltime, inchidere centralizata, airbag-uri frontale, laterale, cortina si genunchi (pentru sofer), ABS si ESP (Electronic Stability Program).

Modelul SX4 1.6 GS 4WD NAVI are preturi incepand de la 14.265 de euro cu TVA inclus, printre dotarile incluse numarandu-se priza interioara de 12V, proiectoarele de ceata, comenzi pe volan pentru sistemul audio, sistemul multimedia cu panou tactil de 6,2 inch, jante de aliaj, volan in trei spite imbracat in piele perforata si tapiterie textila editie speciala.

La Skoda, modelul Fabia se vinde la 6.636 de euro, cu livrare imediata din stocul unui dealer, reprezentand un discount de 730 de euro. Automobilul are motorizare 1.2 HTP/60 CP si este dotata cu 4 airbag-uri, ABS, aer conditionat si scaun sofer reglabil vertical.

Pana pe 31 martie, Volkswagen are promotii pentru modele Golf Edition si Jetta. Primul costa 11.674 de euro, plus TVA si este dotat cu aer conditionat Climatronic, cotiera centrala fata, faruri de ceata, noua airbag-uri, vopsea metalizata ABS si ESP. Cu aproximativ aceleasi dotari, Jetta costa 12.985 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
#promotii masini martie, #promotii Dacia, #oferta Renault , #masini