Cele mai tari masini care vor fi lansate in curand (Galerie foto)

Duminica, 29 Septembrie 2013, ora 08:37
4997 citiri
Cele mai tari masini care vor fi lansate in curand (Galerie foto)
Foto: Business World

Salonul Auto de la Frankfurt, care a avut loc in aceasta luna, a adus numeroase masini noi care vor fi lansate pe piata in curand.

Iata cele mai tare dintre ele, conform publicatiei Business World.

Noul Hyundai i10: Acest automobil va ajunge in showroom-urile din Europa in luna decembrie si va inlocui modelul actual. In alte piete, precum India, masina va putea fi cumparata incepand cu anul viitor. Noul i10 va avea un volum de incarcare al portbagajului ce poate atinge 252 de litri, iar cu bancheta din spate rabatata, acesta ajunge la 1.046 de litri.

Skoda Rapid Spaceback: Cu aceasta lansare, Skoda va intra in clasa de masini mici in unele piete, precum India. Ea are acelasi ampatament ca cel al Rapid Limo si are un acoperis panoramic, care ofera senzatia de spatiu generos. Masina va inlocui modelul Skoda Rapid.

Dacia Duster: Noua versiune vine cu cateva imbunatatiri, atat la exterior, cum ar fi un nou calandru, noi bare de pavilion longitudinale si noi blocuri optice, dar si la interior. Astfel, plansa de bord, complet redesenata, dispune de o consola centrala incadrata de doua baghete verticale.

Constructorul roman propune patru tapiterii noi, printre care una de piele, in functie de nivelul de echipare. Scaunele cu un design nou ofera un plus de confort pasagerilor, in timp ce spatarul banchetei spate a fost ranforsat. In plus, ea este dotata cu sistemul de navigare mediaNAV, iar gama s-a largit cu o noua varianta de motorizare.

Nissan Infiniti Q30: Aceasta masina a fost creata din dorinta celor de la Nissan de a-si extinde gama de lux. Q30 este o combinatie intre un coupe si un hatchback si va face valuri daca va fi lansata ca model de serie, avand in vedere ca momentan este doar un concept.

Nissan Rogue: Aceasta masina se vinde excelent in Statele Unite, astfel ca va fi lansata si in alte piete. Ea reprezinta incercarea constructorului japonez de a ataca piata SUV, foarte bine primita in tarile emergente.

Mercedes CLA Class: Masina lansata de gigantul german umple spatiul dintre hatchback-urile de clasa A si B si cele din clasa C.

Suzuki iV-4Compact SUV: Un alt concept de SUV compact, care seamana cu cel lansat in 2012 in India, XA Alpha.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#masini noi 2013, #masini noi 2014, #lansari masini noi, #cele mai tari masini , #masini