Chrysler recheama in service 2,7 milioane de automobile marca Jeep

Miercuri, 19 Iunie 2013, ora 12:14
1814 citiri
Chrysler recheama in service 2,7 milioane de automobile marca Jeep
Foto: Fiatfan

Constructorul auto american Chrysler a decis sa recheme in service 2,7 milioane de Jeep-uri, care ar avea probleme cu rezervorul de combustibil.

Decizia luata de compania americana a venit la doua zile dupa ce Guvernul a cerut ca automobilele defecte sa fie retrase pentru reparatii, insa Chrysler a refuzat, initial, cererea, potrivit BBC.

Conform Agentiei americane pentru siguranta traficului (NHTSA), printre marcile rechemate in service se numara Jeep Grand Cherokees din 1993-2004 si Jeep Libertys din 2002-2007.

Reprezentantii NHTSA sustin ca cele doua marci au un design defect al rezervorului de combustibil, iar in cazul unui accident, acesta s-ar sparge usor si ar exista riscul de incendiu.

Specialistii din cadrul agentiei au mai adaugat ca au dovezi din ultimele 37 de accidente in care au fost implicate Jeep-urile defecte, rezultand 51 de decese.

Compania americana, insa, contrazice NHTSA declarand: "Analiza Chrysler Group a datelor confirma faptul ca aceste vehicule nu sunt defecte si ca sunt printre cele mai sigure automobile. Cu toate acestea, Chrysler Group recunoaste ca exista o problema pentru clientii sai si vrea sa ia masuri suplimentare, in coordonare cu NHTSA, pentru a completa siguranta vehiculelor sale".

F.S.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#Jeep recall probleme rezervor, #Jeep rechemate probleme rezervor , #masini