Colectia de masini lasata in urma de Michael Jackson (Galerie foto)

Sambata, 27 Iunie 2009, ora 10:49
6882 citiri
Colectia de masini lasata in urma de Michael Jackson (Galerie foto)

Celebrul star pop a lasat in urma, dupa moartea sa, o impresionanta colectie de masini. Printre acestea se numara patru limuzine, o masina de pompieri si o motocicleta de politie.

Intreaga presa internationala a vorbit astazi despre trecerea in nefiinta a celebrului artist pop Michael Jackson. Evenimentul nefericit a socat fanii, dar a scos la iveala si detalii noi despre stilul de viata al cantaretului. Putini stiu ca Michael era un colectionar auto, poate nu atat de impatimit ca Jay Leno, dar cu o vadita pasiune pentru vehiculele cu motor.

Se cunoaste deja ca artistul a incercat sa isi vanda intreaga colectie de vehicule in luna februarie a acestui an, dar si ca licitatia a esuat la mijlocul lui aprilie. In aceste conditii, vehiculele s-au intors inapoi la proprietatea sa, denumita Neverland Ranch, si acum isi asteapta soarta. Cel mai probabil, ele vor ajunge in muzee sau la firme de licitatii, Michael fiind inglodat in datorii.

Colectia aduna patru limuzine, printre care si un Rolls Royce Silver Seraph din 1999, decorat de insusi Michael cu aur de 24 de carate. Sub capota limuzinei se afla un motor V12 din aluminiu de 5.4 litri, capabil sa dezvolte 322 de cai putere.

A doua limuzina este tot un Rolls Royce, mai exact un Silver Spur II din 1990, cu tapiserie din piele alba si neagra, geamuri fumurii si un bar complet. Tot in garajul sau se mai afla si un Lincoln Town Car din 1988, cu un interior mult mai modest. Ultima limuzina este un Cadillac Fleetwood din 1954, care a aparut si in Driving Miss Daisy.

Colectia lui Michael Jackson include, pe langa cele patru limuzine, un autobuz Neoplan Tour din 1997 cu scaune individuale, o coroana brodata pe covorase si o baie tapetata portelan, granit si aur.

Artistul american a mai facut loc in garajul sau si pentru o dubita Ford Econoline din 1993, cu scaune din piele, ecrane TV si o consola cu jocuri, o masina de pompieri GMC High Sierra din 1986, un GMC Jimmy din 1988, o replica a modelului de epoca Detamble Model B Roadster din 1909, o trasura electrificata si un Harley Davidson din 2001, folosit ca motocicleta de politie.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
#Michael Jackson deces, #colectie masini , #masini