Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Comori pe patru roti uitate de omenire (Galerie foto)

Marti, 26 Iunie 2012, ora 07:43
4139 citiri
Comori pe patru roti uitate de omenire (Galerie foto)
Foto: Fox News

Oamenii au descoperit din intamplare cateva adevarate comori pe patru roti. Povestile scoaterii lor la iveala sunt cu adevarat fascinante.

Bijuteria dintr-un grajd portughez

Acum cativa ani, doi americani au cumparat o proprietate in Portugalia. Pe terenul lor se afla si o cladire veche, de dimensiuni mari. Atunci cand cei doi au intrat in incapere, ei au fost de-a dreptul socati de ceea ce au gasit, transmite Fox News.

Sutele de masini care se aflau acolo apartinusera unui colectionar portughez, ele avand marci diferite. In anul 1996, milionarul detinea nu mai putin de 400 de masini vechi, fiecare avand o valoare ridicata.

Duesenberg, modelul J, al lui Jay Leno

Cunoscutul prezentator de televiziune detine aceasta masina unicat, care fusese tinuta anterior intr-un garaj din New York, incepand cu anul 1931. Ulterior, fiul persoanei respective a pus masina in circulatie in anii '50, iar Jay Leno a cumparat-o mai tarziu, dupa ce a aflat ca e de vanzare. Masina a fost supusa unei reconditionari radicale.

Bugatti 57S Atalante Coupe

Aceasta masina a fost produsa doar in 17 exemplare. Unul dintre ele a fost vandut, in 2009, pentru suma de 4,4 milioane de dolari. Ea a fost detinuta initial de catre Earl Howe, presedintele unei asociatii auto din Marea Britanie.

Masina a apartinut mai multor oameni de-a lungul timpului, ajungand in posesia medicului Harold Carr, din Newcastle, Anglia. Ea a fost gasita, dupa moartea proprietarului, in garajul acestuia, in anul 2007.

Ferrari 340 America din 1952

Din acest exemplar de masina au fost produse doar 25 de bucati. Un astfel de Ferrari a fost gasit tot intr-un grajd de catre un colectionar din California, SUA. Valoarea ei se ridica acum la cateva milioane de dolari. Interesant este ca automobilul a fost cumva "mascat" de un invelis din fibra de sticla, participand si la unele curse auomobilistice de-a lungul timpului.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#masini colectie ferrari, #masini colectie Bugatti, #masini de epoca , #masini