Este rentabil sa apelezi la o firma de inchirieri auto?

Advertorial
Joi, 13 Aprilie 2017, ora 10:30
10521 citiri
Este rentabil sa apelezi la o firma de inchirieri auto?

(P) Daca te-ai intrebat vreodata de ce ai apela la servicii de inchirieri auto, atunci ar trebui sa gandesti aceasta idee din alta perspectiva: nu este atat de necesar nici sa detii o masina; cel putin nu in cazul in care locuiesti in capitala, unde exista statii de metrou, de autobuz si de tramvai la fiecare pas, o masina nu reprezinta o prioritate cotidiana.

In cazul in care iti doresti sa pleci in vacanta sau sa participi la un eveniment si te gandesti cat de mult ti-ar trebui o masina in aceste situatii, solutia cea mai la indemana este sa apelezi la servicii de inchirieri auto.

In plus, fiecare ocazie in parte necesita un alt tip de masina - nu este nici practic, nici realizabil din punct de vedere financiar pentru multi dintre noi sa achizitionam un vehicul pentru zona de munte, unul pentru plaja, o masina pentru intalnirile de afaceri, una de zi cu zi pentru a merge la munca si lista poate continua.

Astfel, poti ruga companii de inchirieri auto sa te ajute sa alegi o masina pentru fiecare situatie in parte si, prin urmare, niciodata sa nu conduci aceeasi masina si sa te bucuri de fiecare experienta la maxim!

Desigur, nu orice firma de inchirieri auto este de incredere si este recomandat sa te informezi in detaliu inainte sa consumi niste bani care se pot dovedi a fi irositi degeaba. Trebuie sa te gandesti la toate incidentele neplacute care se pot intampla si sa intrebi care este solutia pentru fiecare dintre acestea. In plus, este important sa iti cunosti beneficiile, precum si obligatiile contractuale.

Una dintre cele mai de incredere firme de inchirieri auto din Bucuresti si Otopeni este FocusRent, prezenta pe piata romaneasca inca din anul 2006, timp in care a reusit sa-si construiasca o reputatie impecabila. Acest lucru este demonstrat de clientii fideli, de fiecare data satisfacuti si multumiti de faptul ca totul a fost facut "ca la carte".

Beneficiile cele mai mari pe care le ai in momentul in care apelezi la aceasta firma de inchirieri auto sunt concretizate in faptul ca efortul tau nu este prea mare, pentru ca de majoritatea lucrurilor se ocupa compania.

In mai putin de 2 ore din momentul in care firma de inchirieri auto primeste confirmarea platii: masina este livrata gratuit in Bucuresti la adresa ceruta de tine, cu plinul de combustibil, cu asigurarile RCA si full CASCO, rovinieta si reviziile la zi.

Tot ceea ce iti ramane sa faci este sa intrii in masina si sa pornesti la drum. Desigur, daca nu stii daca masina pe care ai ales-o ti se potriveste, atunci ai posibilitatea sa testezi mai multe modele inainte de a te hotari! Iar in cazul in care ai probleme tehnice, FocusRent se angajeaza sa o inlocuiasca in timp util, cu una noua, mai exact in mai putin de 5 ore!

Cel mai indicat pentru tine este sa suni in call center-ul destinat clientilor si sa aflii direct de acolo toate informatiile de care ai nevoie. In functie de dorintele si necesitatile tale, fii sigur ca vei primi masina si asistenta necesare unei calatorii de vis!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#inchirieri auto, #rent car concediu, #masina concediu , #masini