Fotospion: Viitorul SUV Dacia se va numi Duster

Sambata, 31 Octombrie 2009, ora 10:47
3203 citiri
Fotospion: Viitorul SUV Dacia se va numi Duster
Apasati pe imagine pentru a o vedea la o dimensiune mai mare

Cea mai noua fotografie spion a SUV-ului pe care Dacia il va aduce la Geneva dezvaluie o placuta de inmatriculare pe care apare scris numele Duster.

La inceputul lunii iulie, Automarket va oferea primele imagini spion ale noului SUV pe care Dacia il pregateste. De atunci si pana in prezent, modelul off-road, care ar urma sa fie produs la Mioveni, a mai fost spionat in multe locatii insa nici o alta imagine nu a tradat atat de clar, precum aceasta de astazi, liniile de design ale primului SUV din istoria Dacia.

Cea mai noua fotografie spion surprinde viitorul SUV romanesc pe o platforma si lasa sa se vada o placuta de inmatriculare pe care apare numele Duster. Sa fie oare acest detaliu confirmarea oficiala a faptului ca modelul nu se va numi Kanjara ci Duster, asemenea conceptului prezentat in primavara la Geneva?

Cel mai nou membru al familiei Dacia va avea la baza deja popularul Nissan Qashqai si va promova o noua linie de design a constructorului roman. Noua fotografie tradeaza un aspect frontal diferit de cel regasit in imaginile spion mai vechi, ceea ce inseamna ca SUV-ul se apropie cu pasi repezi de o lansare oficiala, cel mai probabil in cadrul Salonului de la Geneva de anul viitor.

Lansarea pe piata va avea loc in primavara anului viitor, viitorul Duster urmand sa preia motorizari diesel si benzina din "curtea" fratilor mai mari, Renault si Nissan. Pretul modelului romanesc ar urma sa porneasca de la 15.000 de euro, pentru versiunea echipata cu motor de 1.6 litri benzina.

Cititi mai mult pe Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat că platforma de streaming Disney+ va implementa măsuri împotriva partajării de parole la nivel global începând din această vară. Această mișcare a...
#Dacia SUV, #Dacia Duster, #Salonul Auto Geneva, #fotospion , #masini