Gaseste simplu si usor o masina de inchiriat

Miercuri, 03 Iunie 2015, ora 17:45
2840 citiri
Gaseste simplu si usor o masina de inchiriat
Foto: 321 rent a car Cluj

Cu totii constientizam nevoia unui autoturism in ziua de astazi. Nu mai vrem sa depindem de transportul public, de taxiuri ori de masinile prietenilor/rudelor/cunostintelor. Masina personala a devenit o reala necesitate in momentul de fata, chiar daca in trecut era poate considerata un lux sau un moft.

Ce se intampla insa in momentul in care nu ai masina la dispozitie din diverse motive? Fie ca este lasata in service pentru revizii si reparatii, fie in situatia in care iti planifici un concediu si nu vrei sa folosesti masina personala apelezi la un serviciu de inchiriere.

Era tehnologiei isi pune amprenta si asupra acestor tipuri de servicii. Exista in momentul de fata o multitudine de companii si firme ce pun la dispozitie flote auto spre inchiriere chiar si online, pentru nevoi personale sau de business, pentru concedii sau orice alte situatii.

Cei ce se intorc in tara din strainatate in concedii opteaza adesea pentru serviciile de inchirieri auto. Destinatiile principale prin care romanii reajung in tara sunt aeroporturile principale precum Bucuresti, Cluj sau Bacau, iar confortul de a gasi masina disponibila pentru inchiriat chiar din aeroport, imediat ce clientul a ajuns, este inegalabil. Astfel de facilitati sunt oferite de serviciile de masini de inchiriat Cluj, spre exemplu. Avantajele nu se opresc insa aici.

Nu exista lucru mai convenabil decat ca in momentul in care ai ajuns la aeroport sa fii asteptat chiar in parcare si masina sa fie pregatita indiferent de ora. Serviciul rent a car Cluj non-stop oferit de 321 Rent a Car garanteaza astfel convenienta si confortul celor ce aterizeaza, obositi dupa drum si nu mai vor sa treaca prin chinul de a gasi un mijloc de transport la o ora intarziata pana la destinatia dorita.

Avantajele oferite de aceasta firma de inchirieri nu se opresc insa aici. Pe langa serviciul de inchirieri non-stop, clientii au la dispozitie si o flota de peste 60 de masini dintre care o pot alege pe cea potrivita conform nevoilor. Indiferent daca se cauta o masina compacta, cu un consum de combustibil redus, ideala pentru oras, o masina de lux, o masina de familie sau chiar un minibus, solutiile pot fi gasite si misiunea transportului este indeplinita cu succes, rapid si usor.

Beneficiile de care se mai bucura clientii ce aleg serviciile de inchiriere de la 321 Rent a Car sunt reprezentate si de includerea in pretul de inchiriere a asigurarii RCA si Casco, a cauciucurilor de sezon si a rovinietei. Convenienta este data atat de predarea si preluarea gratuita, la orice ora, din aeroport, cat si de alte facilitati precum posibilitatea inchirierii de scaune auto pentru copii in cazul in care se calatoreste in familie.

In acest fel clientii au cat mai putine griji si se pot relaxa in concediul pe care il au, isi rezolva util si rapid necesarul pentru calatoria de afaceri sau evita uzura masinii personale in situatia in care au de parcurs o perioada determinata distante lungi.

In acest din urma caz se obtine prin negociere si o reducere a costului de inchiriere, tocmai datorita perioadei extinse pe durata careia masina va fi utilizata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
AGA companiei de stat Nuclearelectrica (SNN) nu a luat decizia de continuare a proiectului de construire, pe amplasamentul fostei termocentrale pe cărbune de la Doicești, a unei centrale nucleare...
O americancă demontează clișeele despre România. Clipul este viral pe rețelele de socializare VIDEO
O americancă demontează clișeele despre România. Clipul este viral pe rețelele de socializare VIDEO
Americanca Janna, stabilită de mai bine de cinci ani în România, a captat atenția pe TikTok prin demontarea stereotipurilor comune despre țara noastră. Clipul ei este viral acum cu peste...
#masini inchiriat Cluj, #servicii inchirieri auto , #masini