Iata cum arata noul Aston Martin Rapide

Marti, 15 Septembrie 2009, ora 22:30
1676 citiri
Iata cum arata noul Aston Martin Rapide

Aston Martin a dezvaluit la Frankfurt adversarul sau pentru Porsche Panamera. Se numeste Rapide si dispune de 470 de cai putere si 600 de Nm.

Editia cu numarul 63 a Salonului Auto de la Frankfurt nu aduce vesti bune pentru Panamera. Un nou sedan coupe de lux patrunde in segment si promite o abordare mult mai curajoasa si mai atractiva in materie de design. Este vorba despre replica celor de la Aston Martin pentru modelele Gran Turismo, botezata Rapide.

Coupe-ul cu patru usi al britanicilor, anticipat inca din 2006 de un concept prezentat la Detroit, vede lumina zilei dupa ce a fost indelung spionat si anticipat de prelucrari digitale.

Propulsat de un motor V12, de 6.0 litri, construit manual, Aston Martin Rapide ofera 470 de cai putere, disponibili la 6000 de turatii, si un cuplu motor de 600 de Nm la 5000 de rpm. Resursele sunt gestionate cu ajutorul unei cutii automate Touchtronic 2, cu sase rapoarte si posibilitatea de a schimba treptele si manual prin intermediul padelelor din magneziu, pozitionate in spatele volanului.

Dimensiunile generoase ii permit sedanului sa transporte pana la patru pasageri, in conditii de confort deplin. In plus, portbagajul cu o capacitate normala de 301 litri poate deveni foarte incapator doar prin apasarea unui buton, care rabateaza bancheta spate si ofera 750 de litri.

La interior, pasagerii vor fi tratati cu materiale fine, scaune individuale imbracate in piele si cusute manual, un sistem de aer conditionat individual pentru toate cele patru locuri si un sistem multimedia de origine Bang & Olufsen. Nu puteau lipsi nici cele doua DVD-uri inglobate in scaunele fata.

Cititi mai mult pe site-ul Automarket.ro

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Aston Martin Rapide, #Salon Auto Frankfurt , #masini