Iata noul Kia Opirus

Sambata, 17 Octombrie 2009, ora 15:56
1283 citiri
Iata noul Kia Opirus

Kia Opirus se dezvaluie inaintea lansarii oficiale . Modelul coreean va fi lansat pe piata din Europa in prima jumatate a anului viitor.

Noua fata a lui Kia Cee'd si Sorento se extinde si la celelalte modele din gama constructorului coreean. Iar urmatorul pe lista este modelul de segment mare Opirus, care isi bazeaza formele si liniile pe conceptul KND-5, prezentat in premiera mondiala in cadrul Salonului de la Seul, care a avut loc in primavara acestui an.

Noua limuzina a coreenilor a pastrat dimenisiunile conceptului. Aceasta masoara 4.945 mm in lungime, 1.855 mm in latime si are o inaltime de 1.475 mm. De asemenea, ampatamentul au fost si ele pastrate, acesta masurand 2.845 mm.

Noul Kia Opirus va dispune de doua motorizari. Primul propulsor este unul de 2.4 litri cu patru cilindri si injectie directa creat de Grupul Hyundai, care va livra 171 CP la o turatie de 6000 rpm si va dezvolta un cuplu motor de 225 Nm. Al doilea motor propus de Kia este un V6 Lambda de 3.5 litri, care produce 273 CP si dezvolta un cuplu motor de 335 Nm la o turatie de 5000 rpm. Modelul va debuta pe piata auto din Coreea pana la sfarsitul acestui an, urmand ca in Europa si SUA sa se lanseze in prima jumatate a anului 2010.

Cititi mai multe pe site-ul Automarket.ro.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#Kia Opirus, #lansare model Kia , #masini