Inchirieri masini in Bucuresti si Otopeni - conditii avantajoase clientului!

Advertorial
Vineri, 21 Decembrie 2018, ora 14:43
7044 citiri
Inchirieri masini in Bucuresti si Otopeni - conditii avantajoase clientului!

HBC Rent Auto este o companie ale carei servicii de inchirieri auto in Bucuresti sunt gandite sa vina in sprijinul clientilor persoane fizice sau juridice. Autoturismele inchiriate de la HBC se afla in cea mai buna stare de functionare, fiind optim intretinute, sunt puse la dispozitia clientilor curate si cu rezorvorul plin.

Pentru a se plia pe solicitarile oricarui client, compania inchiriaza masini cu schimbator de viteze manual sau automat, diesel sau pe benzina.

HBCRentAuto include in serviciile sale autotuturisme potrivit de rulat in functie de necesitati

In ceea ce priveste flota auto, aceasta include autoturisme precum Ford Focus, Opel Astra, Ranault Symbol, Seat Ibiza, Subaru Outback, Toyota Avensis, Volkswagen Passat si Volkswagen Polo, pe care clientii le pot inchiria in functie de necesitatile pe care le au.

Mai mult decat faptul ca inchiriaza masini din clase diferite, compania isi consiliaza clientii in ceea ce priveste modelul potrivit:

Este evident ca pentru un oras asa cum este Bucuresti se recomanda modelele de autoturime de marime reduse: Volkswagen Polo poate fi o varianta optima, face parte din categoria small cars si este un model fiabil, cu un consum redus de carburant.

Asta nu inseamna ca un autoturism din categoria medium cars, precum Ford Focus, nu este potrivit si pentru oras, dupa cum este potrivit pentru orice calatorie in tara - in comparatie cu primul exemplu asigura un spatiu mai mare pentru bagaj.

Exista clienti care urmaresc cu precadere consumul autoturismului, acestora fiindu-le foarte potrivit un model din clasa economic, precum Seat Ibiza.

Nu in ultimul rand, cei carora le este necesara o masina pentru drumuri mai greu accesibile si mai putin circulate pot opta pentru un model de crossover pentru toate anotimpurile - Subaru Outback.

Politica de preturi avantajeaza clientii

Cu o politica de preturi absolut transparenta, HBCRentAuto.ro este un proiect gandit sa fie aproape de client, motiv pentru care nu include taxe si comisioane ascunse.

Clientii pot sa inchirieze ieftin orice model de autoturism doresc si pot calatori catre orice destinatie din tara, numarul de kilometri nefiind limitat.

Cu cat numarul de zile pentru care se efectueaza inchirierea este mai mare, cu atat preturile sunt mai mici. De exemplu:

Pretul de inchiriere pentru modele precum Ford Focus Ranault Symbol, Seat Ibiza si Volkswagen Polo, este de 19 EUR/zi daca masinile vor fi inchiriate mai mult de 8 zile;

Opel Astra si Toyota Avensis pot fi inchiriate cu 25 EUR/zi daca timpul in care clientii opteaza pentru servicii este, de asemenea, mai mare de 8 zile;

Indiferent de modelul autoturismului si de timpul pentru inchiriere, este necesar sa se creeze un depozit la companie. Suma de bani constituita ca depozit va fi restituita clientului, la finalul contractului.

HBC Rent Auto inchiriaza masini si pe termen lung. Companiile care beneficiaza de un asemenea serviciu putandu-se bucura de preturi mai mici in comparatie cu cele mentionate anterior, dat fiind faptul ca se pot negocia.

Serviciile companiei includ inchirieri in Bucuresti si masini de inchiriat din Otopeni in conditii care au in prim plan nevoile specifice ale clientilor. Rezervarile se fac simplu, pe site sau la telefon.

Pretul masinilor inchiriate, pregatite si echipate pentru drum in functie de anotimp, include asigurare Full Casco si RCA, suport clienti 24 de ore pe zi, livrare si returnare in orice loc din Bucuresti (inclusiv Aeroport Otopeni) si, nu in ultimul rand, schimbarea autoturimului inchiriat daca este cazul.

Serviciile oferite de HBC Rent Auto determina ca aceasta companie sa fie un partener ideal pentru toti clientii sai!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
După eliminarea controalelor vamale aeriene și maritime cu Spațiul Schengen pentru România, la 31 martie 2024, a revenit în discuție subiectul pierderilor enorme suferite de transportatori,...
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Tehnologia de suplimentare a memoriei RAM, cunoscută sub numele de RAM Plus la telefoanele Samsung și RAM Boost pentru alte dispozitive cu sistem Android, este promovată ca o soluție...
#masini inchiriat Otopeni , #masini