Ziare.com

Iubitorii de ARO din tara si din Europa se intalnesc la Campulung Muscel

Miercuri, 30 Iunie 2010, ora 15:01

   

Iubitorii de ARO din tara si din Europa se intalnesc la Campulung Muscel
In ciuda faptului ca ultima masina ARO a iesit pe portile uzinei din Campulung acum aproape sapte ani, sute de nostalgici ai marcii muscelene din intreaga lume si-au dat intalnire, la finele acestei saptamani, chiar in orasul de bastina al "Zimbrului Carpatilor".

In zilele acestui final de saptamana, intre 2 si 4 iunie, in satul Leresti, din apropierea orasului Campulung Muscel, cateva sute de proprietari de masini ARO si-au dat intalnire in cadrul asa-numitelor "ARO Experience Days".

La manifestare sunt asteptati sa participe si proprietari de masini ARO din Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Bulgaria si Germania.

Sambata, 3 iulie, caravana ARO va parcurge un traseu prin masivul Iezer-Papusa, iar duminica, stapanii de masini produse la Campulung isi vor demonstra maiestria pe un traseu off-road de la marginea orasului.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Intalnirea este organizata de clubul proprietarilor de masini ARO din Romania, club aflat la a doua aniversare si care reuneste mai bine de 1.000 de membri din intreaga tara, dar si din alte 15 tari de pe intreg cuprinsul lumii, inclusiv de tari precum SUA, Brazilia, Malta, Argentina sau Portugalia.

In cei 46 de ani scursi de la iesirea de pe banda de montaj a primului model ARO (1957) si pana la declararea oficiala a falimentului, in 2003, au fost fabricate aproximativ 360.000 de masini ARO.

Dintre acestea, peste 217.000 de masini au fost exportate, in nu mai putin de 110 tari de pe cinci continente, performanta neegalata inca de nicio alta masina romaneasca.Alte cateva mii de ARO au fost produse in fabricile din Spania, Portugalia si Brazilia, pentru pietele locale, ceea ce a facut ca ARO sa fie prima masina romaneasca produsa in fabrici din afara granitelor Romaniei.

La sapte ani de la oprirea productiei de ARO, pe intreg cuprinsul lumii activeaza cateva zeci cluburi de pasionati ai marcii, in tari precum: Cehia, Polonia, Argentina, Germania, Portugalia, Spania, Brazilia, Venezuela, Columbia, Peru, Rusia, Chile, Slovacia, Albania etc.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 8838 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Privatizare marca Musetescu.

ARO a fost falimentat cu buna stinta in timpul mult laudatului de catre presa guvern Nastase.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor