Land Rover va lansa o noua versiune a lui Freelander 2 in ianuarie

Joi, 17 Decembrie 2009, ora 13:06
1914 citiri
Land Rover va lansa o noua versiune a lui Freelander 2 in ianuarie

Luna viitoare, piata din Marea Britanie va primi o versiune a lui Freelander 2 echipata din fabrica cu un pachet sport. Aceasta este disponibila in doua combinatii de culori.

Britanicii vor putea achizitiona o noua versiune a lui Land Rover Freelander 2 incepand cu luna ianuarie a anului viitor. Acesta se numeste Freelander 2 Sport si este disponibila in doua versiuni si doua nuante de culoare. Ambele beneficiaza de un set de jante exclusive de 19 inch, realizate din aliaj usor si vopsite intr-o nuanta lucioasa. Pachetul sport este subliniat si de emblemele care sunt amplasate pe ambele parti ale tetierelor lui Freelander 2.

Interiorul celor doua versiuni speciale este vopsit in doua nuante, iar ornamentele exterioare se potrivesc si ele cu interiorul. Spre deosebire de versiunea standard a lui Freelander 2, noua versiune Sport a acestui model este disponibil in doua nuante de culoare chiar si cu aplicarea pachetului sport. Consola centrala este vopsita in abanos, iar elementele din partea inferioara a acesteia sunt vopsite in doua tonuri de culoare.

Land Rover Freelander 2 Sport este disponibil cu un motor TD4 de 2.2 litri, care este oferit atat cu o transmisie manuala, cat si cu o cutie de viteze automata. In cazul transmisiei manuale, modelul beneficiaza si de un sistem stop/start, care reduce emisiile de CO2 cu 8% in comparatie cu modelul precedent si reduce si consumul de carburant cu acelasi procent.

Producatorul britanic de automobile nu a anuntat daca va oferi aceasta versiune si pe restul pietelor pe care este disponibil Freelander 2.

Cititi mai multe pe site-ul Automarket.ro

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#Land Rover Freelander 2, #noua versiune Freelander 2 , #masini