LeasingAutomobile.ro - Am simplificat procesul achizitionarii auto prin sisteme profesionale din gama leasing auto si leasing auto second hand

Advertorial
Vineri, 25 Noiembrie 2016, ora 15:45
32802 citiri
LeasingAutomobile.ro - Am simplificat procesul achizitionarii auto prin sisteme profesionale din gama leasing auto si leasing auto second hand

(P) Informatii generale despre conceptul de leasing auto

Conceptul de leasing este cel mai bine reprezentat de firmele specializate in domeniul comercializarii bunurilor mobile sau imobile care prin intermediul operatiunii de leasing auto se obliga, la solicitarea clientului, sa cumpere sau sa inchirieze de la un dealer autorizat acele bunuri si sa cedeze clientului dreptul de proprietate la finalul in schimbul unei redevente.

Leasing auto - Sistem de finantare si o investitie de viitor

Leasing-ul este o masura de finantare, conceputa de firme specializate, in parteneriat cu clientul, sub forma unui credit bancar sau sistem de leasing financiar pentru a inchiria (printr-o suma periodica denumita rata de leasing) masini, materiale si utilaje de la companii, producatori sau intreprinderi calificate in domeniul respectiv, fiind o metoda benefica de finantare si investitie de viitor pentru achizitionarea bunurilor.

LeasingAutomobile.ro - Din anul 2000 gaseste noi solutii pentru ca dvs. sa obtineti autoturismul dorit

LEASING AUTOMOBILE este o companie autorizata pentru vanzarea de autovehicule rulate ale celor mai importante marci auto de pe piata si executa operatiuni de dealer auto prin servicii avantajoase de leasing pentru numeroase modele de automobile second hand sau vehicule comerciale.

Activitatea princiapala a companiei Leasing Automobile se remarca prin faptul ca dispune de colaborari cu parteneri specializati din domeniu si de o echipa de consultanti si consilieri de vanzari prin intermediul carora toate documentele, formularele si demersurile necesare in vederea obtinerii finantarii auto se concretizeaza in decurs de 24 de ore.

Toate automobilele second hand din showroom-ul LeasingAuto.ro sunt verificate si introduse in legalitate prin facturi fiscale destinate achizitionarii masinilor prin leasing auto financiar sau bancar.

O echipa specializata inspecteaza periodic fiecare automobil in parte si calitatea acestora este tangibila in cazul in care aveti curiozitatea sa vizitati doua dintre cele mai mari showroom-uri auto din tara, din Arad si Galati.

Informatii importante despre procesul de vanzare-cumparare prin leasing auto second hand

Exista doua tipuri principale de leasing auto second hand: financiar si operational.

  • Leasing financiar

Prin vanzarea auto second hand prin leasing financiar societatea de leasing plateste masina la dealer si utilizatorul (clientul) plateste la firma de leasing rate periodice, iar la sfarsitul perioadei de achitare a ratelor, finantatorul (societatea de leasing) se obliga sa asigure dreptul utilizatorului de a deveni proprietarul automobilului.

In leasing-ul financiar intra plata masinii, asigurarile obligatorii (CASCO, RCA) si asigurarile facultative, iar anumite companii ofera o masina de schimb atata timp cat automobilul este in service.

  • Leasing operational

Prin leasing auto operational se respecta aceleasi conditii, dar in rata de leasing periodica este inclusa plata de intretinere a masinii (revizia: schimbul de ulei, filtre aer, polen, consumabile etc.) si se respecta cu strictete un plan de revizie dat de dealerul auto.

Toate costurile sunt luate in calcul de firma de leasing si astfel se calculeaza rata de leasing a masinii.

Procesul de vanzare-cumparare consta in faptul ca firma de leasing achita masina la dealer si devine proprietar, iar utilizatorul plateste ratele la firma de leasing.

  • Beneficii

Beneficiile unor astfel de sisteme de leasing constau in faptul ca toate costurile sunt cuprinse in rata lunara.

Leasing-ul operational se poate face fara niciun fel de avans, iar in cazul leasing-ului financiar este necesar un avans in proportie de 10% - 50%

  • LeasingAuto.ro - Date de contact

Compania Leasing Automobile colaboreaza cu firme partenere ce va ajuta sa obtineti in maxim 24 de ore toate documentele pentru a respecta toate formalitatile si demersurile necesare pentru incheierea unui contract de leasing auto second hand, in vederea aprobarii lui.

Apelati cu incredere!

Pentru informatii suplimentare accesati link-ul www.leasingautomobile.ro sau telefonati la numerele: 0741 41 44 88 / 0741 41 44 66

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#leasing auto, #leasing operational, #leasing financiar , #masini