Masini leasing prin Lex Cars, un dealer auto cu experienta - Masini puternice, finantare avantajoasa

Advertorial
Vineri, 07 Aprilie 2017, ora 15:12
26393 citiri
Masini leasing prin Lex Cars, un dealer auto cu experienta - Masini puternice, finantare avantajoasa

(P) Atunci cand trebuie sa aleaga intre inchiriere/leasing sau achizitia autovehiculelor, tot mai multe persoane si companii intampina dificultati in incercarea de a lua decizia adecvata. Lex Cars este o firma care va pune la dispozitie masini leasing si o selectie de autoturisme de lux.

Mai exact, de aici puteti pleca la volanul unui Porsche, BMW, Mercedes Benz, Range Rover etc. In functie de preferinte si buget, aveti posibilitatea de a opta pentru masini noi sau masini second hand, ofertele acestui dealer fiind extrem de flexibile.

Credit auto sau leasing? Solutii personalizate prin Lex Cars

Creditul bancar auto si leasing-ul financiar se deosebesc in ceea ce priveste dreptul de proprietate asupra masinii. Utilizatorul care alege un contract de leasing accepta ca firma de leasing sa detina toate drepturile de proprietate asupra masinii, in timp ce creditul bancar ii ofera pozitia de proprietar cu drepturi depline.

Cu toate ca leasing-ul este mai avantajos din numeroase puncte de vedere, trebuie sa stiti ca fara niste economii proprii, nu puteti accesa un automobil de lux second hand. De ce? Pentru ca avansul minim este cuprins intre 10-15 % si poate ajunge pana la 50% din valoarea masinii.

Masini leasing - Cum puteti renunta la un astfel de contract?

In cazul in care intervine o problema neprevazuta si trebuie sa renuntati la contractul de leasing auto, trebuie sa stiti ca acest lucru este posibil. Cel mai simplu mod de a renunta la acesta consta in achitarea imprumutului in mod anticipat.

Mai mult decat atat, pe langa suma restanta, beneficiarul trebuie sa achite si un comision de penalizare, ceea ce inseamna alte cheltuieli in plus. Insa, anularea contractului nu este posibila decat la un an de la incheierea acestuia, intrucat legea prevede ca aceasta solutie nu este viabila mai devreme de acest termen.

In cazul in care aveti aceasta posibilitate, puteti cesiona contractul catre un alt beneficiar care indeplineste conditiile de eligibilitate impuse de firma de leasing.

Masini leasing - Inmatriculare prin Lex Cars la expirarea contractului

Dupa ce ati achitat toate ratele lunare si sumele datorate firmei de leasing, deveniti proprietarul masinii. In acest caz, aceste masina in leasing trebuie inmatriculata pe numele dumneavoastra, demers de care se poate ocupa Lex Cars.

Nu trebuie decat sa furnizati documentele necesare (cartea de identitate a masinii, factura de cumparare a masinii, talonul masinii etc) si sa achitati taxele specifice acestui demers, iar masina devine a dumneavoastra.

Masini leasing dotate complet - Lex Cars va asteapta cu cele mai bune oferte de automobile!

Chiar daca preturile masinilor de lux depasesc cu mult bugetul de care dispuneti, o astfel de investitie este mai mult decat avantajoasa. Acestea prind viteze inimaginabile, raspund comenzilor exemplar, sunt sigure si foarte confortabile.

Din aceste motive, Lex Cars este alaturi de dumneavoastra cu o gama variata de masini leasing, pe care le puteti testa si achizitiona in conditii deosebit de avantajoase.

Mai multe detalii despre automobilele comercializate gasiti pe www.lexcars.ro.

Adresa: Tirgu Mures, Corunca nr. 1C

Tel: +4 0745 145 250, +4 0732 224 455, +4 0365 455 102

E-mail: office@lexcars.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#leasing auto second hand , #masini