Noul Land Rover Defender vine in 2013

Luni, 26 Octombrie 2009, ora 10:46
1980 citiri
Noul Land Rover Defender vine in 2013

Britanicii de la Land Rover pregatesc viitoarea generatie a lui Defender. Botezat deocamdata Project Icon, acesta isi va face debutul in anul 2013.

Noua generatie a lui Land Rover Defender va vedea lumina zilei in anul 2013, in urma unui program botezat de britanici "Project Icon". Inginerii lucreaza din greu pentru a crea aceasta noua generatie, in ciuda faptului ca termenul limita este departe. Asa cum eram obisnuiti, constructorul britanic va pastra intacta imaginea masini dedicate off-roadului, acesta alegand un design modern, dar simplu pentru a da nastere ultimei generatii a lui Defender.

"Intr-adevar, vom regla versatilitatea si practicabilitatea. Pentru mine, acestea sunt cele mai importante aspecte ale identitatii modelului Defender", a declarat Phil Popham, manager Land Rover. Ca si predecesorul sau, Project Icon se va naste in nenumarate forme si, desi initial erau produse numai in Anglia, exista planuri conform carora acesta va fi trimis in China, Rusia si India.

Project Icon va imprumuta sasiul de otel al modelelor Discovery si Range Rover Sport si, totodata, va fi nevoit sa respecte normelor de poluare, imbinand astfel traditia cu tehnologia. In ceea ce priveste motorizarea, britanicii vor utiliza propulsoare cu patru si sase cilndri pe motorina.

Cititi mai mult pe Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#Land Rover Defender, #lansare 2013 , #masini