Noul Opel Astra Cabrio va fi lansat in 2010

Miercuri, 24 Iunie 2009, ora 12:31
1926 citiri
Noul Opel Astra Cabrio va fi lansat in 2010

Versiunea cabrio a noului Opel Astra va fi lansata spre sfarsitul anului 2010, dupa ce versiunile Caravan si Coupe vor fi introduse pe piata.

Opel lucreaza la o versiune cabrio a celei de-a sasea generatii Astra. Modelul va fi varful gamei Astra si va inlocui actualul Astra TwinTop. Principala diferenta dintre cele doua modele este faptul ca noul Astra Cabrio va avea doar doua locuri, iar modelul va fi reproiectat pentru a avea un comportament si un aspect mai sportiv.

Opel Astra Cabrio va fi orientat catre un segment superior, iar pretul si nivelul de echipare vor fi pe masura. Modelul va fi lansat abia dupa ce versiunile Coupe si Caravan ale lui Astra vor intra pe piata, adica spre sfarsitul anului 2010.

La fel ca in cazul lui Astra TwinTop, acoperisul retractabil al lui Astra Cabrio va fi un hard-top. Gratie orientarii modelului catre un segment superior al pietei, viitorul Astra Cabrio va avea un kit de caroserie sport si un nivel de echipare bogat. Spre deosebire de versiunile standard ale lui Astra, modelul Cabrio va avea un interior imbracat in piele si scaunele sport vor face parte din echiparea standard.

Gama de motorizari a noului Opel Astra Cabrio va avea trei unitati, printre care va fi si un diesel. Cel mai puternic motor disponibil pe viitorul Opel Astra Cabrio va fi supraalimentat si dezvolta 270 CP dintr-o cilindree de 2.0 litri, pe cand modelul entry-level va fi echipat cu un motor 1.4 turbo, care va dezvolta circa 150 CP. Echipat cu motorul de 270 CP, Opel Astra Cabrio ar putea sa accelereze de la 0 la 100 km/h in mai putin de sase secunde, pe cand viteza maxima va fi limitata la 250 km/h. Opel ar putea introduce si un diesel in gama Asta Cabrio, acesta fiind o unitate CDTI de 2.0 litri, care dezvolta 170 CP.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft a anunțat recent că va separa aplicația Teams de suita Microsoft 365, decizie luată pentru a evita complicatiile legale și pentru a oferi claritate clienților, conform...
Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
După eliminarea controalelor vamale aeriene și maritime cu Spațiul Schengen pentru România, la 31 martie 2024, a revenit în discuție subiectul pierderilor enorme suferite de transportatori,...
#Opel Astra Cabrio, #lansare 2011 , #masini