O masina care te da pe spate: Lamborghini Huracan (Video)

Sambata, 21 Decembrie 2013, ora 14:42
7532 citiri
O masina care te da pe spate: Lamborghini Huracan (Video)
Foto: Fox News

Iubitorii masinilor sport sunt cu siguranta incantati de noua lansare a unui model Lamborghini, care innoieste ceea ce se stia de la modelul Gallardo.

Modelul Lamborghini Huracan LP 610-4 se caracterizeaza prin cateva trasaturi tehnice de exceptie, scrie Fox News. Motorul dezvolta nu mai putin de 610 cai-putere, el avand o capacitate de 5,2 litri. Modelul Huracan are un motor cu injectie directa, el putand ajunge pana la 8.250 de rotatii pe minut.

Transmisia este in sapte trepte, masina putand ajunge la 100 km/h in doar 3,2 secunde. Exteriorul modelului Huracan impresioneaza la fel de mult ca motorul lui. Influenta modelului Aventador este clara, insa unele caracteristici proprii individualizeaza noua creatie a celor de la Lamborghini.

Farurile si toate luminile exterioare beneficiaza de tehnologia LED. Pe bordul ei se gaseste un ecran reconfigurabil cu diagonala de 12,3 inchi, acesta afisand absolut tot ce se intampla cu masina. Soferul are posibilitatea de a alege dintre trei moduri de condus: Strada, Sport si Corsa. Fiecare dintre acestea este mai agresiv decat precedentul.

Numele masinii vine de la un taur de lupte spaniol. Cei dornici sa o cumpere sau sa o vada o pot face anul viitor la salonul auto de la Geneva. In acelasi timp, Lamborghini va organiza evenimente private in 130 de tari pentru a oferi oamenilor posibilitatea sa vada noua masina produsa de ei. Comenzile vor ajunge la clienti in primavara lui 2014.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#lamborghini huracan masina sport, #consum pret bani masini , #masini