Optiuni incredibile pentru pasionatii de masini

Luni, 21 Martie 2011, ora 22:08
5522 citiri
Optiuni incredibile pentru pasionatii de masini
Foto: businesspeople.it

Navigator de 4.000 de euro, caroserie anti-glont, celule fotovoltaice pe capota, sunt cele mai putin extravagante dintre optiunile puse deja la dispozitie pe piata comertului cu masini.

De cativa ani, masinile marca Audi A8 isi recunosteau proprietarii din amprentele digitale si pozitionau volanul si scaunul soferului in functie de inaltimea si greutatea proprietarului, optiune care se plateste cu 3.000 de euro, relateaza Business People.

De curand insa, vizitatorii Salonului auto de la Geneva, au putut descoperi ca cei ce isi pot permite o masina Maybach 62, capitonata, model Zeppelin, platind 4.000 de euro se pot bucura de privilegiul de a respira inauntrul masinii fragrante deosebite, emise de un dispozitiv special, iar daca vor sa sporeasca siguranta proprie si a familiei in timpul calatoriei, cu 220.000 euro pot echipa masina personala astfel incat sa reziste unui atac cu pusti, pistoale si mitraliere de toate tipurile, sau platind 650 de euro, pot instala un dispozitiv pentru fixarea unui steag pe aripile masinii.

"Rosul special de cursa", mai evoluat in comparatie cu obisnuitul rosu Ferrari 599 Gto, se poate obtine cu 15.000 de euro, cu 3.270 euro se pot obtine faruri Led pentru Audi A6, iar adaugand alti 2.185 euro, fasciculul luminos al acestora se adapteaza la conditiile de drum si de viteza.

Alaturi de alte dotari optionale mai mult sau mai putin ciudate, cea mai acceptabila ar fi cea propusa de Solar Roof, care cu 1.000 de euro poate dota Toyota Prius cu celule fotovoltaice integrate in suprafata capotei masinii, ce declanseaza automat sistemul de aer conditionat atunci cand masina este parcata sub soare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară care le va permite creatorilor să distribuie conținut video narat cu orice voce doresc, prin intermediul unei noi tehnologii...
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Un apartament din Cluj, scos la închiriat în categoria ”lux”, este promovat de proprietari în ciuda unor aspecte ce denotă neglijență crasă. O agenție a postat un anunț cu un...
#optiuni auto, #dotari optionale auto, #salon Geneva auto , #masini