Renault pregateste lansarea noului Megane CC (galerie foto)

Luni, 21 Septembrie 2009, ora 23:25
1632 citiri
Renault pregateste lansarea noului Megane CC (galerie foto)

Noul Megane CC este testat de inginerii Renault, care il pregatesc de marea lansare de la Geneva.

Renault se pregateste sa introduca o versiune CC in nou-lansata gama compacta Megane. Desi era asteptat de multi la Salonul de la Frankfurt, noul Megane CC va aparea in fata publicului in premiera mondiala abia la Geneva, in luna martie a anului 2010.

Cu toate acestea, fotografii specializati in imagini-spion au realizat cateva instantanee in care noul Megane CC apare camuflat in faza de teste dinamice.

Marea surpriza pe care Renault o pregateste pare a fi insa una legata de designul noului model. Astfel, din imaginile pe care colaboratorii nostri de la CarPix ni le-au oferit, putem afirma 100% ca Renault va utiliza la constructia noului model un Megane Coupe ceva mai lung, pentru ca plafonul hardtop retractabil sa poata avea spatiu de "actiune"

In ceea ce priveste motorizarile, nu vom avea nicio surpriza: Renault va utiliza aceleasi unitati pe care le regasim la aceasta ora in gama Megane, implicit motorul turbo TCe de 180 de cai putere care in Romania nu este inca disponibil.

Cititi mai mult pe Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Renault Megane CC, #fotografii spion, #Salonul Auto Geneva , #masini