Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Skoda nu va mai produce Octavia Tour

Luni, 04 Octombrie 2010, ora 22:16
2139 citiri
Skoda nu va mai produce Octavia Tour
Foto: motor-talk.de

Dealerii Skoda, atat din Romania, cat si de la nivel mondial, livreaza ultimele unitati Octavia Tour aflate pe stoc.

Agentia de publicitate Frank Group semneaza ultima campanie de promovare a modelului auto Skoda Octavia Tour, care iese de pe piata dupa 14 ani, relateaza Mediafax .

Ultima campanie semnata de Frank pentru model implica un spot TV, sub titulatura "Dealerul refractar", dar si o componenta de print.

Spotul, filmat de casa productie Saga Film, a fost regizat de Dobrivoie Kerpenisan.

Dupa 14 ani de la lansarea Octavia Tour, constructorul ceh a decis incetarea productiei, urmand ca in curand sa fie prezentat succesorul modelului.

In Romania, au fost vandute peste 40.000 unitati Skoda Octavia Tour, fiind unul dintre cele mai bine primite modele din istoria brandului.

Skoda Octavia Tour este inca disponibila la vanzare cu preturi care pornesc de la 8.655 de euro cu TVA, in cazul achizitiei prin intermediul programului de casare.

De la lansare, Skoda a produs 1,4 milioane de unitati Octavia Tour.

Inmatricularile Skoda au scazut in primele opt luni ale anului cu 19%, la 4.730 de unitati.

Skoda vrea sa majoreze vanzarile pe pietele emergente, printre care China, India, Rusia si Europa de Est, a afirmat Vahland pentru publicatia Hospodarske Noviny.

Masinile Skoda se numara printre principalele produse vandute in strainatate de Cehia, stat a carui economie se bazeaza puternic pe exporturi.

Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Un număr tot mai mic de români caută un loc de munca în altă țară și numărul este în scădere de șase ani. Un studiu realizat la nivel global a dezvăluit că românii ar prefera să...
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
#Skoda Octavia Tour , #masini