Ziare.com

Supermasina Audi TT, inspirata din infatisarea lui Usain Bolt (Galerie foto)

Joi, 03 Aprilie 2014, ora 22:35

   

Supermasina Audi TT, inspirata din infatisarea lui Usain Bolt (Galerie foto)
Lansarea primului model Audi TT, in anul 1998, a fost o adevarata revelatie pe piata auto. Iata ca si ultimul model din aceasta serie impresioneaza, in primul rand, prin aspectul ei complet diferit fata de ceea ce a existat in trecut.

Audi TT din a treia generatie reprezinta o transformare radicala fata de conceptul original, scrie Digital Trends.

Cel care raspunde de procesul prin care aspectul noii masini va fi redefinit este Jurgen Loffler. Acesta lucreaza in prezent in sediul central al companiei, din Ingolstadt, Germania, pentru a ajuta la crearea masinii asteptate de toti iubitorii automobilelor sport.


Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Foto: Digital Trends

Loffler marturiseste ca s-a inspirat din infatisarea fizica a atletului Usain Bolt. Liniile automobilului sunt asemenea tendoanelor si muschilor alergatorului din Jamaica, spune germanul. In plus, acum se incearca sublinierea agresivitatii acesteia, in comparatie cu trasaturile modelelor din trecut.


Foto: Digital Trends

Cele patru cercuri din logo-ul producatorului auto au fost mutate pe capota pentru a semana cu ochii unui animal de prada care isi urmareste victima.

Datorita noilor trasaturi, Audi TT va avea o greutate mai mica, iar lungimea urmeaza sa-i fie redusa. Caroseria este facuta din aluminiu folosit in industria aeronautica.


Foto: Digital Trends

Interiorul seamana cu cel al avioanelor de lupta. Pe bord se gaseste un ecran imens pe care sunt afisate numeroase functii si optiuni puse la dispozitia soferului.


Foto: Digital Trends

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2997 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor