Ziare.com

Tarile in care se fura cele mai multe masini - vezi unde se situeaza Romania

Joi, 10 Noiembrie 2011, ora 00:05

   

Tarile in care se fura cele mai multe masini - vezi unde se situeaza Romania
Furtul de masini reprezinta o problema majora in Europa, cele mai afectate tari fiind cele vestice, unde exista un numar mare de autoturisme scumpe.

In Luxemburg, furtul auto a inregistrat in 2010 o rata medie de 4,3 masini la mia de locuitori, cea mai mare din Europa. Pe locul doi se claseaza Franta si Italia, cu o rata de 3,9 masini furate la mia de locuitori. Pozitia a treia este ocupata de Danemarca si Marea Britanie, rata in aceste tari fiind de 3 masini furate la mia de locuitori.

La polul opus se afla Romania si Cipru, state in care rata insusirii ilegale a autoturismelor este cuprinsa intre 0 si 0,5 la mia de locuitori, conforma datelor furnizate de Econtext.

Orasele europene in care se fura cele mai multe masini se afla in Italia, primele patru locuri fiind ocupate de Catania, Napoli, Palermo si Roma. Pe locul cinci se afla Praga, fiind urmat de Charleroi (Belgia), Turku (Finlanda), Dubin (Irlanda), Faro (Portugalia), Goteborg (Suedia).

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

Niciun oras din Romania nu se afla printre primele 50 de centre urbane in care se inregistreaza o rata mare a furtului de masini.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 6870 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Adevarat

In Romania rata furturilor auto este mica, intre 0-0.5%. Motivul? Pentru ca toti hotii au plecat la Luxemburg, Franta, Italia, Danemarca si Marea Britanie.

 

Adevarut clasament...isteztilor !!

Adevaratul clasament ar trebui sa fie legat de tzarile in care romanii, rushii si bulgarii fura cele mai multe mashini, nicidecum in ce tzari se fura mashinile !!! Pai daca in Romania ar trebuie sa se fure, hotzii s-ar fura intre ei si atunci unde este hazul ?

 

Corect !

Cine ar cumpara o masina care a circulat prin Rominia,chiar si citeva sute de km. E greu de imaginat ? Interesant ar fi sa vede-ti rata de romini care fura masini in Europa. Aici ve-ti fi surprinsi ! Daca ai nostri nu sint pe locul trei, macar,.....inseamna ca nu sintem roomini!

 

te rugam

f-ane un bin-e s-i las-ane!

Sigur ca stam bine...

Sigur ca stam bine! Este bine stiut ca hotii nu fura in jurul casei...

 

In SUA exista un antifurt imbatabil din 1976: Ravalco

Simplu si eficient.Zero furturi in 35 de ani!Se gaseste si in Romania.

 

N-ati inteles bine la urma

..este vorba de furat masini.In Romania,hotii sint prosti,si fura Dacii.Astea nu sint masini!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor