Tesla Roadster disponibil in Romania de la 109.000 euro

Miercuri, 08 Iulie 2009, ora 08:47
2992 citiri
Tesla Roadster disponibil in Romania de la 109.000 euro

Un importator de masini exotice le ofera clientilor sai din Romania posibilitatea de a cumpara un Tesla Roadster Signature Edition. Modelul a fost produs intr-o serie limitata si are un pret de 109.000 euro fara TVA.

Automarket a discutat cu directorul diviziei romanesti a companiei UK Garage, specializata in importul masini exotice si de colectie si care detine un exemplar Tesla Roadster. In acest moment, romanii de la UK Garage sunt singurii cetateni din Europa de Est care pot sa obtina un Tesla Roadster fara sa stea pe nici o lista de asteptare.

Acest exemplar face parte din editia limitata Signature si este numarul 30 din cele 250 de unitati produse pentru Europa. Exemplarul este de vanzare pentru 109.000 euro plus TVA.

Masina este de culoare alba si are jante negre, interiorul fiind imbracat in piele neagra Executive. Lista de echipamente optionale include elemente cum ar fi aer conditionat automat, sistem de navigatie, conexiune bluetooth, sistem audio cu sapte incinte acustice si subwoofer, dar si geamuri electrice si scaune sport cu incalzire si suport lombar.

Pentru confortul soferului, Tesla Roadster este echipata cu sistem cruise control, iar volanul este imbracat in piele. In materie de siguranta, acest model are ABS, sistem de control al tractiunii si este echipat cu numeroase airbag-uri.

Tesla Roadster are un motor electric care dezvolta echivalentul a 251 CP si 380 Nm, si poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 4.0 secunde. Viteza maxima a acestui model este limitata la 200 km/h, iar cuplul motor maxim este oferit intre 0 si 6.000 rpm, pe cand zona rosie a turometrului se situeaza la 14.000 rpm.

Tesla Roadster poate fi alimentat de la orice sursa de curent continuu 220 V, indiferent de locatia aleasa. Autonomia acestui model se ridica pana la 321 kilometri cu o singura incarcare completa, iar costurile de deplasare sunt de aproximativ 7 lei la 100 de kilometri. Producatorul ofera o garantie de 6 ani pentru baterie si de 3 ani pentru masina, fara nici un fel de limita de kilometri.

In cazul in care viitorul proprietar va avea orice fel de problema cu masina, lucrarile efectuate in garantie vor fi realizate de echipa Tesla din Marea Britanie, Germania sau Monaco, aceasta urmand sa se deplaseze chiar la domiciliul clientului. Deplasarea echipei de reparatii de la Tesla este absolut gratuita, iar remedierea problemelor este si ea gratuita in conditiile respectarii garantiei.

UK Garage este un importator de masini exotice, foarte rare si de colectie, de productie englezeasca, americana, japoneza sau italiana. Printre marcile si modelele vandute de acestia putem enumera Lotus, TVR, Aston Martin, Mini replica, Shelby Cobra, Hummer, Chevrolet Camaro si Corvette, Dodge Challenger, Nissan GT-R, Toyota FJ, Alfa Romeo 8C, Ginetta, Maserati, dar si numeroase alte modele, disponibile doar la comanda.

Esential

251 - CP dezvolta motorul electric al lui Tesla Roadster

250 - de unitati Tesla Roadster Signature Edition au fost produse pentru Europa.

30 - este numarul de sasiul al modelului pus spre vanzare in Romania de catre compania UK Garage.

109.000 - de euro trebuie sa plateasca viitorul proprietar al lui Tesla Roadster, taxele nefiind incluse in acest pret.

Cititi mai mult pe Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#Tesla Roadster, #disponibil in Romania , #masini
Comentarii
O
okazionaut
rank 1
O
Okanionist
rank 1