Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Top 5 cele mai ciudate masini made in China (Galerie foto)

Sambata, 08 Decembrie 2012, ora 12:25
10656 citiri
Top 5 cele mai ciudate masini made in China (Galerie foto)

China isi mentine titlul de cel mai mare producator de masini, astfel ca firmele auto se straduiesc sa gaseasca noi metode prin care sa satisfaca cererea populatiei.

Spre deosebire de Occident, piata de automobile chinezeasca nu are o istorie atat de bogata in spate, astfel ca unele companii au realizat si modele destul de ciudate, potrivit Business Insider.

Iata top 5 cele mai ciudate made in China:

5. HNUSP L-DDC

Desi nu va fi utilizat la scara larga, modelul HNUSP L-DDC, construit de cercetatorii de la Universitatea Nationala Science Park of Hunan Provence, este unul dintre cele mai caraghioase autoturisme fabricate in China.

Business Insider noteaza ca cele 3 roti sunt amplasate ciudat, avand in vedere ca una este situata in fata, alta in spate si inca una intr-o parte.

4. BAW Motors Zhanqi

Inca de la prima vedere, acest automobil pare a fi fratele mult mai urat al celebrului Jeep Wrangler. In plus, are si o putere de tractiune mai mica.

"Si este mai putin performant in toate celelalte privinte", mai sustin jurbalistii Business Insider.

3. Zotye Auto JN

Nu toate masinile chinezesti sunt inspirate din modele occidentale. Insa uneori nici acest lucru nu este unul bun, dovada fiind Zotye Auto JN, o masina care se straduieste sa isi mentina "viteza de melc", din cauza motorului care dezvolta doar 35 CP, potrivit publicatiei citate.

Insa, asa cum arata materialele promotionale, atuul acestei masini nu este viteza, ci probagajul extrem de incapator, astfel ca poti depozita chiar si un elefant.

2. Li Shi Guang Ming Detroit Fish

Aceasta masina electrica a facut senzatie pe Internet, cand a fost lansata, in 2008, la Salonul Auto din Detroit.

Li Shi Guang Ming Detroit Fish arata ca o jucarie si costa doar 6.800 de dolari.

1. Li Shi Guang Ming "Cartea cantecelor"

Business Insider numeste compara aceasta masina cu "incaltamintea unui clovn", care poate fi cumparata cu 8.000 de dolari. Trebuie mentionat faptul ca viteza maxima este de 45 km/h.

Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Un număr tot mai mic de români caută un loc de munca în altă țară și numărul este în scădere de șase ani. Un studiu realizat la nivel global a dezvăluit că românii ar prefera să...
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
#top masini ciudate China, #masini ciudate made in China, #masini ciudate China , #masini