Un utilaj care ridica masini parcate ilegal a daramat un stalp care s-a prabusit peste un autoturism si l-a distrus

Luni, 14 Mai 2018, ora 15:43
5592 citiri
Un utilaj care ridica masini parcate ilegal a daramat un stalp care s-a prabusit peste un autoturism si l-a distrus
Foto: Turnul Sfatului

O masina parcata in Sibiu a fost avariata, luni, de un stalp de electricitate care a fost doborat de utilajul folosit la ridicarea autoturismelor parcate ilegal.

Soferul autospecialei nu a fixat inaltimea potrivita a incarcaturii, iar la patrunderea in curtea societatii a agatat cablul montat pe stalp. Reprezentantii Primariei Sibiu, de care apartine societatea care foloseste utilajul, au precizat ca autoturismul va fi reparat din polita RCA.

Potrivit reprezentantilor Politiei Sibiu, pe strada Autogarii, soferul unei autospeciale destinate ridicarii de autoturisme nu a fixat inaltimea potrivita a incarcaturii, iar la patrunderea in curtea societatii a agatat cablul montat pe un stalp de iluminat public, stalp care s-a rupt si a cazut peste un autoturism parcat.

In urma incidentului au rezultat doar pagube materiale.

Conducatorul auto are 51 de ani, este din localitatea Saliste si nu se afla sub influenta alcoolului.

"Politistii Biroului Rutier Sibiu au avertizat in scris conducatorul auto, urmand ca pagubele sa fie recuperate prin societatea de asigurare", au precizat reprezentantii Politiei Sibiu.

Societatea care se ocupa de ridicarea masinilor parcate ilegal in Sibiu este in subordinea Primariei.

"Accidentul a avut loc la intrarea in spatiul de depozitare a autoturismelor ridicate. Utilajul de ridicari a agatat firele suspendate si a tras si stalpul de iluminat, acesta daramandu-se. Masina avariata din acest accident va fi reparata pe polita RCA a utilajului de ridicari", a declarat Mirela Gligore, purtator de cuvant al Primariei Sibiu.

Masinile parcate ilegal in Sibiu sau pe locurile speciale pentru persoanele cu handicap sunt ridicate si depozitate intr-un loc amenajat in acest sens. Pentru recuperarea lor, proprietarii trebuie sa plateasca.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#sibiu masina distra stalp, #utilaj ridicare masini parcate ilegal , #masini